Drive and Dive Bonaire Fun and Tropicana Afbeelding Drive and Dive Bonaire Fun and Tropicana
Drive and Dive Bonaire Fun and Tropicana **
Bestemming: Duikvakantie Bonaire - Duiken Kralendijk Bonaire

Drive and Dive Bonaire Fun and Tropicana

**

Met een altijd stralende zon, zit je op Bonaire nooit lang binnen. Zoek je een thuis-ver-van-huis met de nodige basicsDan is een van de zeven appartementen van Bonaire Fun de plek. Wandel over de boulevard naar het gezellige Kralendijk of rij met de pick-up huurauto naar surfersparadijs Jibe City. Allebei om de hoek, net zoals het strand.

Hotel o.b.v. Logies



Have some Bonaire Fun

Met een altijd stralende zon, zit je op Bonaire nooit lang binnen. Zoek je een thuis-ver-van-huis met de nodige basicsDan is een van de zeven appartementen van Bonaire Fun de plek. Roland en Irene, de Nederlandse eigenaren van dit kleine complex, ontvangen je met typisch Bonairiaanse gastvrijheid. Wandel over de boulevard naar het gezellige Kralendijk of rij met de pick-up huurauto naar surfersparadijs Jibe City. Allebei om de hoek, net zoals het strand. Aan het einde van de dag even de Dive Hut binnenstappen voor een drankje. Wedden dat je in gesprek raakt met wat localsEn als je uren later neerploft op bed, google je nog even al hun insiders tips. Bon Bini op deze zonvakantie op Bonaire!

Faciliteiten

Gratis WiFi in openbare ruimte Gratis WiFi op de kamer Terras Tuin Dakterras Restaurants/Bars Ontbijtrestaurant Bar

Tip Zoek het dakterras van Bonaire Fun op voor een prachtig uitzicht over Bonaire. (Wannabe) Duikers halen hun hart op in Bonaire. En duikschool Wannadive ligt vlakbij de appartementen. Voor duikers heeft Bonaire Fun ook een wasbassin op het complex om de duikuitrusting af te spoelen. Bonaire Fun is een prima uitvalsbasis om de rest van het eiland te verkennen. Aanrader: huur een auto en ga op zoek naar de roze flamingo's van Bonaire. Ga ook eens snorkelen of duiken bij Thousand Steps (zijn het er echt 1000?), bij de boei is het net een onderwatertuin!

Overige informatie

Onze classificatie: 2.5 ster Totaal aantal kamers/ appartementen: 7 Voltage: 220 volt Verzorging Logies Logies en ontbijt Goed om te weten Op het dak is een zonneterras aanwezig Het schoonmaakteam komt een keer per week poetsen. Twee keer per week worden er nieuwe handdoeken voor in de badkamer en in de keuken langsgebracht.

Ook fijn om te weten

Ontbijtrestaurant Dive Hut zit aan de overkant van de weg. Hier organiseert Bonaire Fun ook een keer per week een drukbezochte BBQ. Leuk om wat locals te ontmoeten!

1-Kamerappartement, 1-2 pers airco, gratis WiFi en tv keuken met gaskookplaat (1 pit), koelkast, broodrooster en koffiezetapparaat douche en toilet woon-/slaapkamer met 1 tweepersoonsbed terras met zitje



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Drive and Dive Bonaire Fun and Tropicana 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail