Hotel: Khao Lak Orchid Beach Resort
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

Hotel: Khao Lak Orchid Beach Resort


Hotel: Khao Lak Orchid Beach Resort

Khao Lak Orchid Beach Resort is een 3 sterren hotel in koloniale stijl. Het hotel heeft een prive-strand en ligt in een mooie omgeving nabij Khaolak National Park.

Ligging

Het Khao lak Orchid Beach Resort is direct gelegen aan het strand en dichtbij Khao Lak. Vanaf deze plek is het ongeveer een uur rijden naar het Khao Puket international Airport.

Faciliteiten

Het hotel heeft een openlucht restaurant dat Thaise gerechten serveerd, naast restaurant hebben ze ook nog een bar & restaurant gelegen een de rand van het strand waardoor deze een prachtig uitzicht hebben. Het hotel heeft ook een poolbar gelegen aan het grote zwembad. Het hotel heeft dus een groot zwembad, een kinderzwembad en een Orchidee pool voor volwassenen. Ook heeft het hotel een Vanda Spa waar traditionele Thaise massage en spa behandelingen worden gegeven. Er is een fitnessruimte en een internetkamer. Aanvullende diensten van het hotel zijn beveiliging, receptie, transfer naar het vliegveld, baby-sitting, kinderbedje, kookschool, dagelijke schoonmaakservice, souvernirwinkel, strijkijzer/plank, wasserette, bibliotheek, parkeerplaats, kluis, shuttlebus naar het centrum, taffeltennis, wake-up call service.

Kamers

De 2 persoonskamers hebben uitzicht op zee of de tuin. De kamers hebben 2 eenpersoonsbedden of 1 twee persoonsbed, de kamers hebben een grote badkamer met aparte douche en bad.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail