Liveaboard Portugal Azoren Liveaboard Afbeelding Liveaboard Portugal Azoren Liveaboard
Liveaboard Portugal Azoren Liveaboard
Bestemming: Azoren - Pico

Liveaboard Portugal Azoren Liveaboard


Deze Liveaboard is een iedeale manier om de Azoren te bezoeken en duiken en zeilen te combineren. De liveaboard vindt plaats op een Bavaria 46, een 14.27m zeilboot, met 4 slaapkamers, 3 toiletten, een woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. De maximale capaciteit bedraagt 12 personen, waaronder 2 bemanningsleden. De exacte route is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Rondreis o.b.v. Logies ontbijt

Ontdek de Magie van de Azoren met de Pico Azoren Liveaboard Experience



Ontdek de Magie van de Azoren met de Pico Azoren Liveaboard Experience

Ben je klaar voor een avontuur dat al je zintuigen prikkelt? Stap aan boord van onze exclusieve Pico Azoren Liveaboard en laat je meeslepen naar een wereld van adembenemende schoonheid onder de golven van de Atlantische Oceaan. Ontdek de verborgen schatten van de Azoren, een archipel van weelderige eilanden die wachten om ontdekt te worden.

De Ultieme Avonturencombinatie: Duiken, Zeilen & Sightseeing
De Pico Azoren Liveaboard is niet zomaar een duikreis. Het is een meeslepende ervaring die duiken combineert met zeilen en sightseeing, waardoor je het beste van beide werelden kunt ervaren. Vertrekkend vanuit de pittoreske haven van Lajes do Pico, neemt onze liveaboard je mee op een onvergetelijke reis langs de spectaculaire eilanden van Pico, Faial, en Sao Jorge, en brengt je naar verborgen juweeltjes zoals Princess Alice, Condor Banks, Baixa Sul en Baixa dos Rosais.

Elke dag biedt nieuwe avonturen, met minstens twee duiken per dag, mogelijk gemaakt door de flexibiliteit van ons programma. Of je nu een beginner bent of een ervaren duiker, onze professionele bemanning zorgt ervoor dat je veilig kunt genieten van de onderwaterwereld, terwijl je 's avonds de gelegenheid hebt om aan land te gaan en de charme van de Azoren te ontdekken.

Luxe aan Boord: Bavaria 46 Zeiljacht
Onze liveaboard wordt uitgevoerd met een Bavaria 46, een elegant zeiljacht van 14,27 meter lengte. Met 4 comfortabele hutten, 3 badkamers, een volledig uitgeruste keuken en een ruim zitgedeelte, biedt het de perfecte combinatie van comfort en avontuur. Met een maximale capaciteit van 10 personen, garanderen we een intieme en exclusieve ervaring voor al onze gasten.

Culinaire Verwennerij en Flexibele Verzorging
Tijdens je verblijf geniet je van logies en ontbijt aan boord, terwijl je 's middags en 's avonds de lokale keuken kunt proeven tijdens tussenstops op de eilanden. Of je nu houdt van verse zeevruchten, lokale delicatessen of internationale gerechten, de Azoren hebben voor elk wat wils. Aan boord vind je ook een selectie van drankjes en snacks om je energie op peil te houden tijdens je avonturen.

Duik in de Onderwaterwereld van de Azoren
De Azoren staan bekend om hun rijke biodiversiteit en adembenemende onderwaterlandschappen. Tijdens je liveaboard-ervaring verken je enkele van de meest indrukwekkende duiklocaties, zoals Baixa Sul, Baixa dos Rosais, Princesa Alice en meer. Zwem tussen kleurrijke koraalriffen, ontmoet fascinerende zeedieren en laat je betoveren door de schoonheid van de diepzee.

Verblijf in Stijl: Alojamento Bela Vista
Voordat je aan boord gaat van de liveaboard, geniet je van een comfortabel verblijf in Alojamento Bela Vista, gelegen aan de prachtige kust van Pico. Met een scala aan accommodaties, van gezellige privékamers tot ruime appartementen met uitzicht op zee, biedt dit charmante hotel de perfecte uitvalsbasis voor je Azoren-avontuur.

Boek Nu en Beleef een Onvergetelijk Avontuur!
Klaar om de schoonheid van de Azoren te verkennen? Boek nu je plek aan boord van de Pico Azoren Liveaboard en maak je klaar voor een reis vol avontuur, ontdekking en onvergetelijke herinneringen. Met onze deskundige bemanning, luxe accommodaties en ongerepte duiklocaties, beloven we je een ervaring die je nooit zult vergeten. We zien je aan boord!


Azoren Liveaboard

10 dagen / 9 nachten

Inclusief:

  • vlucht Amsterdam - Lissabon - Pico v.v. per TAP Air Portugal

  • 1 overnachting in Lissabon in een 3* hotel

  • 2 overnachtingen Alojomento Belavista op basis van een 2-persoonskamer logies en ontbijt (1 voorafgaand / 1 aansluitend op de liveaboard)

  • 6 overnachtingen tijdens de liveaboard op basis van logies en ontbijt

  • alle transfers luchthaven - hotel v.v.

  • tenminste 10 duiken gedurende de liveaboard

  • 23kg ruimbagage

Deze liveaboard is een combinatie van duiken, zeilen en sightseeing en start vanuit de haven van Lajes do Pico. De exacte route is afhankelijk van de weersomstandigheden, maar omvat Pico, Faial, Sao Jorge Islands, Princess Alice, Condor Banks, Baixa Sul en Baixa dos Rosais. U maakt dagelijks tenminste twee duiken, afhankelijk van de route, in de ochtend en/of in de middag. U luncht en dineert aan land en heeft u de gelegenheid de eilanden te ontdekken. De oversteek naar Princess Alice wordt in de nacht uitgevoerd. In de ochtend wordt u gewekt en na het ontbijt kunt u genieten van de onderwaterwereld. Het programma is flexibel en dagelijks wordt het programma voor de volgende dag besproken en vastgesteld.

Het schip

De liveaboard wordt uitgevoerd met een Bavaria 46 met een lengte van 14,27 meter. Het heeft 4 hutten, 3 badkamers, een volledig uitgeruste keuken en een zitgedeelte. De totale capaciteit bedraagt maximaal 10 personen.

Verzorging

De liveaboard is op basis van logies en ontbijt. De lunch en het diner zijn niet inbegrepen. Dagelijks wordt rond lunch- en dinertijd afgemeerd op een van de eilanden, waar u in de gelegenheid bent om de lunch en het diner te gebruiken. U kunt dan ook winkelen en eventueel snacks en drankjes kopen. Op de tocht naar Princess Alice is een lichte lunch inbegrepen. Aan boord is een beperkte hoeveelheid aan drankjes en water beschikbaar.

Duiken

Baixa Sul, Baixa dos Rosais, Baixa da Manhenha

Onderwater bergen waar u veel van de pelagische vis kunt vinden. Min of meer als in Princesa Alice, maar rustiger en dichtere vormen, maar mindere hoeveelheid vis.

Entre os Mourros, Castelete, Ilheus

Vulkanische formaties met veel tonijn, barracudas, hamberjack, triger vis, etc ...

Sao Caetano en Sao Joao, Fonte

Muur van vulkanische rotsen met een aantal grotten waar u veel vis kunt vinden. Sommigen met bogen.

Formosinha

Lava rivieren vol grotten en bogen.

Princesa Alice

Onderwaterberg 50 mijl van Pico met een grote groep mantas (Mulas), tonijn, hamberjack , grote groepen barracudas. Een uitstekende duik zelfs voor ervaren duikers.

Alojamento Bela Vista

Het Alojamento Bela Vista ligt op het eiland Pico in Lajes do Pico. Het complex bevindt zich aan de kust en heeft een bar en een cadeauwinkel. Het hotel beschikt over een verscheidenheid aan accommodaties van prive-kamers tot appartementen met een kookgelegenheid. Alle kamers zijn uitgerust met een satelliet-tv en hebben een eigen badkamer met een douche. Een aantal accommodaties biedt uitzicht op zee en is uitgerust met gratis WiFi. Het dagelijkse ontbijtbuffet wordt geserveerd in de kleurrijke ontbijtzaal, waar zich de bar bevindt. Alojamento Bela Vista heeft verkoopautomaten met drankjes en biedt op aanvraag massages aan. Op slechts 500 meter van Alojamento Bela Vista kunt u duiken, vissen of kanoen. Alojamento Bela Vista kan een pendeldienst voor u regelen en ligt op 36 km van de luchthaven Pico en op 20 km van Sao Roque do Pico. Hiervandaan kunt u een boot nemen naar het eiland Faial.

Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam. De prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve vertrekdatum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per email heeft ontvangen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Liveaboard Portugal Azoren Liveaboard 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail