Paradise Island Resort en Spa Afbeelding Paradise Island Resort en Spa
Paradise Island Resort en Spa ***
Bestemming: Noord Male Atoll - Noord Male Atol

Paradise Island Resort en Spa

***

Welkom in het Paradijs! Het Paradise Island Resort & Spa doet zijn naam eer aan. Gelegen op een eiland midden in de Indische Oceaan, omringd door parelwitte stranden en de azuurblauwe zee. De villas zijn van alle gemakken voorzien en in de spa komt u heerlijk tot rust. Een onvergetelijke ervaring wacht op u!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Paradise Island Resort & Spa

Dit Island Resort biedt een aanbod van weelde en rust. Op een eiland midden in de Indische Oceaan kunt u genieten van zon, zee en strand. Gelegen in het resort vindt u een spa waar u heerlijk kunt ontspannen. De villas liggen in een prachtige tropische tuin aan een schilderachtige lagune. Verblijven in het Paradise Island Resort & Spa is hemel op aarde.

Ligging

Het Paradise Island Resort & Spa ligt direct aan het strand op het eiland Lankanfinolhu op ongeveer 10 kilometer van de luchthaven van Male. Vanaf de luchthaven bent u met de boot binnen een kwartier bij het resort.

Accommodatie

Op het Paradise Island resort zijn er verschillende kamertypen varierend van de Beach Bungalow tot aan de luxe Ocean Suites gelegen. Een speciaal gedeelte van Paradise Island Resort & Spa bestaat uit 62 waterbungalows. Dit gedeelte wordt The Haven genoemd.

Superior Strand Bungalow

Bungalows vlakbij het strand met uitzicht op de zee. De bungalowss zijn voorzien van airconditioning, plafondventilator, telefoon, sateliet TV met films, minibar, terras, openlucht douche en woonkamer. De badkamer heeft een douche, bad, warm en koud water, haardroger en bidet.

Water Villa

De villas liggen in de laguna. Vanuit de villa kunt u zo het water inlopen. Vanaf het terras heeft u een perfect uitzicht over de lagune. De villas hebben dezelfde faciliteiten als de Superior Strand Bungalow.

Haven Villa

Deze villas liggen in het exclusive Haven gebied van het resort. De luxe villas staan in de lagune en bieden veel privacy. Iedere villa heeft een eigen jaccuzi en u kunt gebruik maken van het prive zwembad van het Haven gebied.

Haven suite

Prachtige grote en luxe uitgeruste villa in het Haven gebied. Vanaf het grote terras heeft u een fantastisch uitzicht over het water. De Haven suite is een heerlijk toevluchtsoord.

Ocean Suite

De suites zijn gelegen aan de rand van het rif. Overnachten in deze twee slaapkamer suite is een ongeevenaarde ervaring. Wanneer u dit kamertype boekt heeft u exclusief toegang tot het prive zwembad.

Faciliteiten

Het Paradise Island Resort biedt een breed scala aan activiteiten. U vindt er een fitness centrum, een tennisbaan. U kunt volleyballen, basketballen en badmintonnen. Dit uiteraard naast een ruime keuze uit watersporten. Paradise Island is uitstekend geschikt voor mensen die van vertier en gezelligheid houden.

Van de 4 restaurants en 5 bars is er altijd wel een 24 uur per dag open. Verder is er een buitenzwembad, zonneterras, ligbedden, parasols en een badhanddoekenservice. De Spa met massage, sauna en schoonheidssalon zijn tegen betaling. Fietsen zijn te huur in het resort bij de receptie.

Verzorging

In de Superior Strand Bungalows verblijft u op basis van halfpesnion. De overige kamertypes zijn op basis van logies en ontbijt. Tegen een toeslag kunt u half pension, vol pension of All Inclusive bijboeken. We informeren u graag over de kosten hiervan.

Inclusief:

• Vlucht Amsterdam - Male v.v. incl. 30 kgs ruimbagage

• 7 overnachtingen in een 2-persoonskamer op basis van

• transfer luchthaven - hotel v.v. per speedboat.

Vluchten

Deze reis wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam, Brussel, of Dusseldorf. De prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve vertrekdatum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per email heeft ontvangen.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en over een retour vliegticket beschikken. Nederlandse en Belgische paspoorthouders hebben geen visum nodig. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen dat ze over de juiste visum te reizen naar elk land op zijn of haar route. Daar voorschriften verschillen per land adviseren wij contact te nemen met een consulaat of de ambassade van het land.

Voor deze reis gelden afwijkende boekings- en annuleringsvoorwaarden. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl

Duiken met Dive Oceanus

Dive Oceanus is een Padi gecertificeerde duikschool, gelegen in het Paradise Island Resort. Dive Oceanus heeft in totaal vier duikscholen verspreid over verschillende eilanden in de Malediven. Paradise Island Resort heeft een prachtige huisrif met een rijk en gevarieerd zeeleven om te worden ontdekt en verkend. Tropisch warm water nodigt u uit om te snorkelen en duiken. Het buitenste rif van Paradise Island heeft een van de oudste Manta cleaning stations. Dive Oceanus biedt zowel duiken aan voor beginners als de gevorderde duiker, zoals ochtendduiken, 2-tank bootduiken, dagexcursies per boot, Nitrox duiken en ook nachtduiken is mogelijk.

Prijzen

U heeft de keuze uit de volgende duikpakketten bij Dive Oceanus, te reserveren via het opmerkingveld tijdens het boekingsproces of bij telefonische bevestiging van een van onze medewerkers:

Met eigen duikuitrusting:

  • Pakket van 5-duiken, inclusief fl/l/l 280,-
  • Pakket van 10-duiken, inclusief fl/l/l 540,-
  • Pakket van 15-duiken, inclusief fl/l/l 795,-

Met gehuurd materiaal:

  • Pakket van 5-duiken, inclusief fl/l/l 325,-
  • Pakket van 10-duiken, inclusief fl/l/l 635,-
  • Pakket van 15-duiken, inclusief fl/l/l 940,-

Leren Duiken

De PADI Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, 5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

Prijzen duikcursussen

  • PADI Open Water Diver cursus 750,-
  • PADI Advanced Open Water Diver cursus 515,-

De PADI cursussen zijn inclusief het gebruik van duikuitrusting en certificatie materiaal.

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Enkele duikstekken

HP Reef

Duikers hebben vaak moeite om te kiezen tussen HP Reef en Nassimo Thila als hun favoriete duikplek. HP Reef is gelegen in het midden van een kanaal waardoor het een magneet is voor het leven in zee. Koraal blokken, overhangen en doorgangen zijn bedekt met spectaculair zacht koraal. Het visleven is ongelooflijk divers en bestaat uit scholen van Trevallies, Fusiliers, Sweetlips, Snappers, White Tip haaien en nog veel meer. Scholen van Eagle Rays komen regelmatig voor en ook schildpadden en grijze rifhaaien worden hier vaak gezien.

Nassimo Thila

Nassimo Thila is een van de beste duiklocaties van de North Male Atol. Koraalblokken en overhangen zijn bedekt met gekleurde zachte koralen. Tijdens een gunstige stroming komen deze koralen tot bloei en dit maakt de Thila tot een spectaculaire duik. Op deze stek wordt meestal gedoken door te springen vanaf het rif en vervolgens te dalen. Veel duikers bezoeken deze duikplek meer dan een keer. Trevallies, Fusiliers, enorme Napoleons, varieteiten van Sweetlips en Snappers, roggen, adelaarsroggen, White Tip haaien, tonijn en een verscheidenheid aan tropische vissen kunt u tegen komen tijdens deze spectaculaire duik.

Lankan Manta Point

Lankan Manta Point bevindt zich op de buitenste rif van Paradise Island. Het is een van de eerste ontdekte Manta Points in de Malediven. Het Manta seizoen is tijdens de zuid-west moesson, van april tot november. Er zijn 2 koraalblokken die dienen als reinigings stations'. Mantas, vaak in grote aantallen bezoeken de schoonmaak station door schoon gemaakt te worden door kleine lipvissen die het koraalblok bewonen. Naast manta's vindt u hier een verscheidenheid aan scholen vis, zwarte tip haaien, karetschildpad en de napoleon lipvis.

Okobe Thila

Okobe Thila is een fascinerende duik site in termen van ongewone rif vorming en de diversiteit van het zeeleven. Het is kleiner dan de meeste onder water riffen (Thila) en bestaat uit 3 grote koraal blokken of pieken. Het rif is bedekt met gorgonen en een verscheidenheid aan zachte koralen. Visleven is zeer divers en omvat Napoleons, scholen van Snappers, grote Groupers, White Tip Haaien, roggen, Sweetlips. Omdat het rif in het midden van de zee ligt trek Okobe een verscheidenheid van pelagisch leven zoals Trevallies die komen om te jagen op het rif, hond tand tonijn en Barracuda. Ook Silver Tip haaien zijn waargenomen.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met Duikreizen!

Tel: 0900-0977

Of stuur een email naar info@duikreizen.nl



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Paradise Island Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail