Liveaboard Malediven MV Emperor Voyager Best of Maldives Afbeelding Liveaboard Malediven MV Emperor Voyager Best of Maldives
Liveaboard Malediven MV Emperor Voyager Best of Maldives
Bestemming: Duikvakantie Malediven - Liveaboard Malediven

Liveaboard Malediven MV Emperor Voyager Best of Maldives


plane hotel dive transfer


9 Dagen

Geniet van een duikvakantie die u alles wat u maar kunt wensen van de mooiste duikplekken van Noord Male, Zuid Male en Ari Atoll. Deze route geeft u een marine mix van grote vissen zoals haaien en manta duiken evenals rif duiken, rifvissen, murenes en een overvloedig macro leven. Kom dichtbij de cleaning stations zonder verstoring van de lokale bevolking! Een van de bekendste duiklocaties is Maaya Thila; Dit...

Duik in het Paradijs: Verken de Malediven aan boord van de MV Emperor Voyager



Duik in het Paradijs: Verken de Malediven aan boord van de MV Emperor Voyager

Ontdek de ultieme duikervaring in de Malediven aan boord van de MV Emperor Voyager - uw poort naar het beste van de Malediven. Met haar moderne en luxe 30 meter lange constructie, belooft deze liveaboard u een onvergetelijke reis naar enkele van de meest adembenemende duikplekken ter wereld.

MV Emperor Voyager verwelkomt maximaal 20 gelukkige duikers in 7 tweepersoonskamers en 3 dubbele ensuite hutten, allemaal uitgerust met airconditioning om uw comfort te garanderen. Het schip biedt een scala aan faciliteiten om aan al uw behoeften te voldoen, waaronder een ruime eetruimte, een hoekbar, en een thuisbioscoop op het bovendek. Voor de ultieme ontspanning kunt u genieten van de VIP-lounge op het buitendek, compleet met comfortabele banken en een prachtig uitzicht op de oceaan, of tot rust komen op het zonnedek, dat is voorzien van een jacuzzi, ligstoelen en hangmatten.

Duiken vanaf de MV Emperor Voyager is een ongeëvenaarde ervaring, met alle duiken die worden uitgevoerd vanuit de ruime dhoni, waardoor u gemakkelijke toegang heeft tot de beste duikplekken. Als een van de weinige liveaboards in de Malediven die rebreather-vriendelijk is, biedt de MV Emperor Voyager ook ondersteuning voor Poseidon MKVI, AP Vision en handmatig Megalodon rebreathers. Bovendien wordt gratis Nitrox aangeboden aan boord, samen met een fotografie-laadstation en twee ervaren duikgidsen om u te begeleiden tijdens uw onderwateravonturen.

Uw 9-daagse pakketreis begint met een vlucht vanuit Brussel of Düsseldorf naar de luchthaven van Male, gevolgd door een transfer naar de haven van Male, waar uw liveaboard-ervaring van start gaat. Gedurende 7 nachten verblijft u aan boord van de MV Emperor Voyager in een gedeelde tweepersoonshut, waar u zult genieten van volpensionverzorging, inclusief onbeperkt drinkwater, koffie en thee. Tijdens uw verblijf maakt u 6 dagen lang tot wel 3 duiken per dag, inclusief een onvergetelijke nachtduik, waarbij u de kans krijgt om het rijke onderwaterleven van de Malediven te verkennen, van kleurrijke koraalriffen tot majestueuze pelagische soorten.

De route 'Het beste van de Malediven' is zorgvuldig samengesteld om u de meest opmerkelijke duiklocaties te laten ervaren, waaronder Rasdhoo Atoll met zijn Hammerhead Dive, Noord Ari Atoll met grijze rifhaaien en Maaya Thila Night Dive, Zuid Ari Atoll met walvishaaien, Zuid Male Atoll met adelaarsroggen en nog veel meer. Flexibiliteit staat centraal, zodat u altijd de kans krijgt om de meest spectaculaire onderwaterlandschappen te verkennen, ongeacht het seizoen.

Of u nu een doorgewinterde duiker bent of net begint, de MV Emperor Voyager biedt een duikervaring op maat van uw behoeften. Met geen minimumvereisten voor het aantal gelogde duiken, is deze liveaboard toegankelijk voor iedereen die comfortabel is met driftduiken, terwijl alle duiken worden gemaakt vanaf de dhonis voor maximale veiligheid en gemak.

Klaar voor de duikvakantie van uw leven? Neem contact op met ons vriendelijke team op info@duikreizen.nl en reserveer vandaag nog uw plek aan boord van de MV Emperor Voyager voor een avontuur dat u nooit zult vergeten.


MV Emperor Voyager

De moderne MV Emperor Voyager is een 30 meter lange boot van topkwaliteit en biedt plaats aan max. 20 personen in 7 tweepersoonskamers en 3 dubbele ensuite, air-con hutten of ventilator.

Het hoofddek heeft een grote eettafel en een hoekbar. Er zijn verschillende tafels binnen om te ontspannen. Op het bovendek is een home theater en comfortabele banken. Buiten is de VIP-lounge met banken en stoelen met uitzicht op zee waar ontspanning en aperitieven aan de orde van de dag zijn. Het zonnedek is perfect voor het vangen van zonnestralen, een dutje in de hangmat of ligstoelen of relaxen in de jacuzzi.

Alle duiken worden gedaan vanuit de grote dhoni, waardoor u toegang heeft tot de beste duikplekken. Een bijkomend voordeel is dat deze boot rebreather vriendelijk is en als een van de weinige Malediven liveaboards Poseidon MKVI, AP vision en handmatig Megalodon ondersteund. Er wordt gratis NITROX aangeboden aan boord, evenals een fotografie laadstation en twee duik gidsen.

Vanuit de luchthaven wordt u opgehaald voor uw transfer naar de haven van Male. Vanuit hier vertrekt de liveaboard. Na check-in overnacht u op de boot. De volgende ochtend gaat de liveaboard van start.

Technische specificaties

  • Type: Houten romp - Bouwjaar: 2004 (gerenoveerd 2014)
  • Lengte: 30m - Breedte: 9m
  • Motor: 360 Pk Doosan Daewoo - Generatoren: 2 x 27 KW Kohler / 1 x 25 KW Onan
  • Water Makers: 8 Tonnes/24h RO Plant
  • Navigatie en communicatie: VHF-radio, GPS kaartplotter, Telefoon, GSM

Duik faciliteiten

  • Luchtcompressoren: Ja
  • Nitroxduiken: Ja
  • Rebreather vriendelijk: Ja
  • Duikuitrusting: SMB & duikcomputer verplicht op elke duik.
  • Veiligheid: Zuurstof / Medic First Aid Kit
  • Dhoni: Grote duik dhoni, volledig uitgerust met compressoren, tanks & zuurstof kits

Hutten:

  • Bovendek: 2 x Twin (10% toeslag)
  • Hoofddek: 1 x Twin (Standaard Prijs)
  • Benedendek: 3 x Double en 4 x Twin (Standaard Prijs)

Dekken

  • Hoofddek: comfortabele banken, bar
  • Zonnedek: Ligstoelen, hangmatten, Jacuzzi
  • Entertainment: TV / Video / DVD, bibliotheek met bordspellen

9-daagse pakketreis inclusief:

  • Retourvluchten vanuit Brussel of Dusseldorf naar Male met Emirates, Etihad Airways of Air Berlin
  • Luchthavenbelasting en toeslagen
  • Transfers luchthaven Male - Liveaboard
  • 7 nachten verblijf op de MV Emperor Voyager in een gedeelde 2-persoons hut
  • 6 dagen duiken op de MV Emperor Voyager, tot 3 duiken per dag en 1 nachtduik
  • Verzorging op basis van volpension, inclusief onbeperkt drinkwater, koffie en thee

U verblijft 7 nachten aan boord in een gedeelde hut. In totaal duikt u 6 dagen en maakt u 17 duiken, inclusief 1 nachtduik.

Het volgende is inclusief in uw reis: transfers, gids, fles, lood, gratis nitrox, verblijf op basis van volpension, middag snacks, 1 bbq diner op een eiland (weersafhankelijk), onbeperkt drinkwater, koffie en thee, tax en Male stadstour (op aanvraag).

Exclusief duikuitrusting, fooien, alcoholische drankjes, softdrankjes en sap aan boord.

Om aan deze liveaboard deel te kunnen nemen hoeft u niet een minimum aantal gelogde duiken te hebben. Wel moet u comfortabel zijn met driftduiken. Alle duiken worden gemaakt vanaf de dhonis.

Route 'Het beste van de Malediven'

  • Rasdhoo Atoll: Hammerhead Dive, mooi rif met Pelagische vissen.
  • Noord Ari Atoll: grijze rifhaaien, Maaya Thila Night Dive, diverse Manta Cleaning Stations
  • Zuid Ari Atoll: walvishaaien, prachtige Pinnacles
  • Zuid Male Atoll: grijze rifhaaien, adelaarsroggen, andere Pelagics, mooi Macro Wreck
  • Vaavu Atoll: grijze rifhaaien, adelaarsroggen, andere Pelagics, traditionele Maldivische Channel duiken
  • Noord Male Atoll: mooie Pinnacles

Deze route doet 'het beste van de Malediven aan'. Met deze liveaboard duikt u op de beste en meest bekende duiklocaties van de Malediven in een week op een prachtige liveaboard rond Male en de Ari atollen.

Geniet van een duikvakantie die u alles wat u maar kunt wensen van de mooiste duikplekken van Noord Male, Zuid Male en Ari Atoll. U duikt op kanalen, drifts en pinakels waar u alle kans heeft om mantas, walvishaaien en fascinerende zeedieren te spotten. De liveaboard volgt niet een exacte route; flexibiliteit wordt gevraagd, zodat ongeacht de tijd van het jaar dat u de Malediven bezoekt, u de mooiste plekjes van de onderwaterwereld kunt verkennen.

Deze route geeft u een marine mix van grote vissen zoals haaien en manta duiken evenals rif duiken, rifvissen, murenes en een overvloedig macro leven. Kom dichtbij de cleaning stations zonder verstoring van de lokale bevolking! Een van de bekendste duiklocaties is Maaya Thila; Dit hoogtepunt is ongeveer 30meter in diameter en u vindt hier heel veel haaien en visleven.

Een nachtduik naar de beschutte plaatsen is een must! En de boot zal ook trachten walvishaaien te vinden, zodat u met hen kunt snorkelen.

Belangrijke informatie:

Minimum breveteisen

Om aan deze liveaboard deel te kunnen nemen hoeft u niet een minimum aantal gelogde duiken te hebben. Wel moet u comfortabel zijn met driftduiken. Alle duiken worden gemaakt vanaf de dhonis.

Minimum aantal deelnemers

Voor dit programma geldt een minimum aantal deelnemers. Indien dit minimum niet behaald wordt, zal de boot niet uitvaren. We nemen dan contact met u op en bieden u een passend alternatief.

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Emirates vanaf Düsseldorf. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. 

Bagage

Bij luchtvaartmaatschappij Emirates mag u 25kg aan gratis ruimbagage meenemen.

Visa

30-Daagse toeristische visa worden afgegeven bij aankomst op het immigratie-bureau op de Internationale luchthaven van Male voor alle nationaliteiten en zijn gratis. Alle bezoekers moeten in het bezit zijn van een retour vliegticket.

Route liveaboard

De exacte route van de liveaboard is altijd onder voorbehoud van wijzigingen vanwege (weers)omstandigheden. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen.

Beschikbaarheid

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden. Reserveringen zijn echter altijd op aanvraag tot schriftelijk of telefonisch bevestigd door onze reserveringsafdeling.

 

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet online Heeft u vragen?

Stuur een e-mail naar info@duikreizen.nl



Vluchten
U vliegt naar Male International Airport (MLE)
U vliegt terug vanuit Male International Airport (MLE)

Vluchtschema per Emirates  

Heenreis 
Düsseldorf – Dubai            14:30 – 00:10
Dubai – Male Island            02:00 – 07:15

Terugreis 
Male Island – Dubai            09:15 - 12:25
Dubai – Düsseldorf            14:40 - 18:55

Lokale tijden onder voorbehoud
Op de vluchten van Emirates mag u naast uw handbagage, 25kg gratis ruimbagage meebrengen

Wenst u van een andere luchthaven te vertrekken, bijvoorbeeld Amsterdam Schiphol of Brussel Zaventem? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of stuur een email aan info@duikreizen.nl, dan zoeken wij voor u de beste verbinding.

Inclusief
  • 9-daagse live-aboard duikreis met de MV Voyager Route Best of Maldives
  • Retourvluchten vanuit Dusseldorf - Male en v.v. per Emirates
  • Luchthavenbelasting en toeslagen
  • Transfers luchthaven Male - Liveaboard
  • 7 nachten verblijf op de MV Emperor Voyager in een gedeelde 2-persoons hut
  • 6 dagen duiken op de MV Emperor Voyager, tot 3 duiken per dag en 1 nachtduik
  • Verzorging op basis van volpension, inclusief onbeperkt drinkwater, koffie en thee


Exclusief
  • Eenmalig reserveringskosten € 28,-
  • Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50
  • Bijdrage SGR, per persoon € 5.-
  • Verzekeringen en eventuele extra's/upgrades

Ter plaatse:
Softdrinks en alcoholische drankjes
Green taks $6.- per persoon per dag
Fooi voor de bemanning; het is op de live-aboards in de Malediven gebruikelijk om ca. $100 (ca. € 86.-) fooi in te calculeren voor een 8-daagse safari per duiker. De fooi wordt door de cruise-manager verdeeld onder de gehele bemanning

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Liveaboard Malediven MV Emperor Voyager Best of Maldives 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail