Liveaboards Malediven MV Emperor Serenity Best of Maldives Afbeelding Liveaboards Malediven MV Emperor Serenity Best of Maldives
Liveaboards Malediven MV Emperor Serenity Best of Maldives
Bestemming: Liveaboards Malediven - Best of Maldives

Liveaboards Malediven MV Emperor Serenity Best of Maldives


De Emperor Serenity is sinds een jaar in gebruik en brengt een geheel eigen klasse naar de Maldivische wateren. Ontdek de beste duikspots terwijl u op de boot van alle gemakken voorzien bent.

Hotel o.b.v. Volpension

Duik in het Paradijs: Ontdek het Beste van de Malediven met MV Emperor Serenity



Duik in het Paradijs: Ontdek het Beste van de Malediven met MV Emperor Serenity

Welkom aan boord van de MV Emperor Serenity, de belichaming van luxe en comfort op de Maldivische wateren. Sinds haar debuut een jaar geleden heeft deze moderne liveaboard een geheel nieuwe standaard gezet voor duikervaringen in de betoverende Malediven. Stap aan boord en laat u verwennen terwijl u de prachtige onderwaterwereld verkent.

Met een lengte van 40 meter biedt de Emperor Serenity ruimte aan 26 gasten in 13 weelderig ingerichte en-suite hutten, allemaal uitgerust met airconditioning. Of u nu kiest voor een hut op het bovendek, het hoofddek of het benedendek, u kunt rekenen op een comfortabel verblijf met voldoende ruimte om te ontspannen na een dag vol avontuur.

Ontwaak elke ochtend in een oase van rust en bereid u voor op een dag vol opwinding. Het bovendek van de liveaboard biedt een ideale plek om de foto's en video's van uw duiken te bekijken, te ontspannen onder de stralende zon of 's nachts te genieten van de betoverende sterrenhemel.

Alle duikervaringen worden georganiseerd vanaf de ruime dhoni tender van de Emperor Serenity, wat betekent dat u altijd op de perfecte duiklocatie bent en geniet van meer leefruimte aan boord. Of u nu een ervaren duiker bent of net begint, de Emperor Serenity is rebreather-vriendelijk en biedt gratis NITROX, duikuitrusting en deskundige begeleiding door vier ervaren duikgidsen.

Bereid u voor op een onvergetelijk avontuur terwijl u enkele van de meest adembenemende duiklocaties van de Malediven verkent tijdens de 9/10-daagse "Best of Maldives" pakketreis. Van de fascinerende Hammerhead Dive in Rasdhoo Atoll tot de betoverende Maaya Thila Night Dive in Noord Ari Atoll, elke duik belooft een ontmoeting met een overvloed aan zeeleven.

Duik diep in de turquoise wateren en ontdek een wereld vol prachtige koraalriffen, kleurrijke vissen en majestueuze zeedieren. Zwem zij aan zij met walvishaaien, bewonder grijze rifhaaien en laat u betoveren door de elegante bewegingen van adelaarsroggen. Of u nu gefascineerd bent door macrofotografie of op zoek bent naar grootschalige zeedieren, deze reis heeft voor elk wat wils.

Na een dag vol duiken kunt u ontspannen en tot rust komen op de comfortabele dekken van de Emperor Serenity. Geniet van heerlijke maaltijden geserveerd in het eetgedeelte in de buitenlucht, ontspan in de lounge met airconditioning of geniet gewoon van de warme zonnestralen op het zonnedek.

Met een ervaren en toegewijd team aan boord, kunt u erop vertrouwen dat uw duikavontuur soepel verloopt van begin tot eind. Van luchthaven transfers tot duikuitrusting, alles wordt voor u geregeld, zodat u zich kunt concentreren op het verkennen van de prachtige onderwaterwereld van de Malediven.

Klaar om uw duikavontuur te beginnen? Boek nu uw reis aan boord van de MV Emperor Serenity en ontdek het beste dat de Malediven te bieden heeft. Laat u betoveren door de schoonheid van de oceaan en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.


MV Emperor Serenity

De Emperor Serenity is sinds een jaar in gebruik en brengt een geheel eigen klasse naar de Maldivische wateren. De boot is een moderne, ruime liveaboard waarbij een goede accommodatie en service de standaard is. Deze 40 meter lange boot biedt ruimte aan 26 gasten in 13 goed ingerichte ensuite hutten allen met airco.

Op het bovendek zijn 3 hutten met een een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Op het hoofddek zijn 2 hutten met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Op het benedendek bevinden zich 5 hutten met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed en 3 hutten met tweepersoonsbedden.

Geniet van het eetgedeelte in de openlucht aan het einde van het hoofddek. Verschillende banken en tafels wachten op u in de van airconditioning voorziene salon om te ontspannen of tv te kijken. Een gratis glas wijn wordt geserveerd bij het diner.

Het bovendek heeft een overdekte ruimte en open ruimte ideaal voor het bekijken van fotos en beeldmateriaal van uw duiken of gewoon om te ontspannen, sterren te kijken en te genieten van de prachtige Maldivische sfeer. Het zonnedek is perfect voor het opvangen van de zonnestralen of het doen van een dutje.

Alle duiken worden gedaan vanaf de grote dhoni tender van Emperor Serenity, waardoor u meer leefruimte aan boord heeft en u altijd op de perfecte duikspot bent. Ze is rebreather-vriendelijk en biedt gratis NITROX, alle duiken en veiligheidsuitrusting en vier duikgidsen.

Vanuit de luchthaven wordt u opgehaald voor uw transfer naar de haven van Male. Vanuit hier vertrekt de liveaboard. Na check-in overnacht u op de boot. De volgende ochtend gaat de liveaboard van start.

Technische specificaties

  • Type: Houten romp - gebouwd in 2016
  • Lengte: 40m - Breedte: 13m
  • Motor: 600 Hp Doosan Daewoo - Generatoren: 2 x 50 KW
  • Water Makers: 12 Tonnes/24h RO Plant
  • Navigatie en communicatie: VHF-radio, GPS kaartplotter, Telefoon, GSM

Duik faciliteiten

  • Luchtcompressoren: Ja
  • Nitroxduiken: Ja
  • Rebreather vriendelijk: Ja
  • Duikuitrusting: SMB & duikcomputer verplicht op elke duik.
  • Veiligheid: Zuurstof / Medic First Aid Kit
  • Dhoni: Grote duik dhoni, volledig uitgerust met compressoren, tanks & zuurstof kits
  • Camera faciliteiten: laad stations, air gun, reinigingstank en camera tafel

Hutten

  • Bovendek: 3 x double with single bed
  • Hoofddek: 2 x double with single bed
  • Benedendek: 5 x double with single bed; 3 x double

Dekken

  • Hoofddek: comfortabele banken, bar, dining area
  • Bovendek: lounge area
  • Zonnedek: ligstoelen, bean bags
  • Entertainment: TV / DVD

9/10-daagse pakketreis inclusief:

  • Retourvluchten vanuit Dusseldorf naar Male met Emirates, Etihad Airways of Air Berlin
  • Luchthavenbelasting en toeslagen
  • Transfers luchthaven Male - Liveaboard
  • 7 nachten verblijf op de MV Emperor Serenity in een gedeelde 2-persoons hut
  • 6 dagen duiken op de MV Emperor Serenity, tot 3 duiken per dag en 1 nachtduik
  • Verzorging op basis van volpension, inclusief onbeperkt drinkwater, koffie en thee

U verblijft 7 nachten aan boord in een gedeelde hut. In totaal duikt u 6 dagen en maakt u 17 duiken, inclusief 1 nachtduik.

Het volgende is inclusief in uw reis: transfers, gids, fles, lood, gratis nitrox, verblijf op basis van volpension, middag snacks, 1 bbq diner op een eiland (weersafhankelijk), onbeperkt drinkwater, koffie en thee, tax en Male stadstour (op aanvraag).

Exclusief duikuitrusting, fooien, alcoholische drankjes, softdrankjes en sap aan boord.

Om aan deze liveaboard deel te kunnen nemen hoeft u niet een minimum aantal gelogde duiken te hebben. Wel moet u comfortabel zijn met driftduiken. Alle duiken worden gemaakt vanaf de dhonis.

Route 'Het beste van de Malediven'

  • Rasdhoo Atoll: Hammerhead Dive, mooi rif met Pelagische vissen.
  • Noord Ari Atoll: grijze rifhaaien, Maaya Thila Night Dive, diverse Manta Cleaning Stations
  • Zuid Ari Atoll: walvishaaien, prachtige Pinnacles
  • Zuid Male Atoll: grijze rifhaaien, adelaarsroggen, andere Pelagics, mooi Macro Wreck
  • Vaavu Atoll: grijze rifhaaien, adelaarsroggen, andere Pelagics, traditionele Maldivische Channel duiken
  • Noord Male Atoll: mooie Pinnacles

Deze route doet 'het beste van de Malediven aan'. Met deze liveaboard duikt u op de beste en meest bekende duiklocaties van de Malediven in een week op een prachtige liveaboard rond Male en de Ari atollen.

Geniet van een duikvakantie die u alles wat u maar kunt wensen van de mooiste duikplekken van Noord Male, Zuid Male en Ari Atoll. U duikt op kanalen, drifts en pinakels waar u alle kans heeft om mantas, walvishaaien en fascinerende zeedieren te spotten. De liveaboard volgt niet een exacte route; flexibiliteit wordt gevraagd, zodat ongeacht de tijd van het jaar dat u de Malediven bezoekt, u de mooiste plekjes van de onderwaterwereld kunt verkennen.

Deze route geeft u een marine mix van grote vissen zoals haaien en manta duiken evenals rif duiken, rifvissen, murenes en een overvloedig macro leven. Kom dichtbij de cleaning stations zonder verstoring van de lokale bevolking! Een van de bekendste duiklocaties is Maaya Thila; Dit hoogtepunt is ongeveer 30meter in diameter en u vindt hier heel veel haaien en visleven.

Een nachtduik naar de beschutte plaatsen is een must! En de boot zal ook trachten walvishaaien te vinden, zodat u met hen kunt snorkelen.

Belangrijke informatie:

Minimum breveteisen

Om aan deze liveaboard deel te kunnen nemen hoeft u niet een minimum aantal gelogde duiken te hebben. Wel moet u comfortabel zijn met driftduiken. Alle duiken worden gemaakt vanaf de dhonis.

Minimum aantal deelnemers

Voor dit programma geldt een minimum aantal deelnemers. Indien dit minimum niet behaald wordt, zal de boot niet uitvaren. We nemen dan contact met u op en bieden u een passend alternatief.

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Emirates, Etihad Airways/Air Berlin. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. Vluchten vanaf D�sseldorf of Brussel zijn vaak aantrekkelijker geprijsd. Mocht u ook vanaf deze luchthaven(s) kunnen vertrekken neem dan contact op voor een passend voorstel.

Bagage

Bij luchtvaartmaatschappij Emirates en Etihad Airways mag u 30kg ruimbagage meenemen.

Visa

30-Daagse toeristische visa worden afgegeven bij aankomst op het immigratie-bureau op de Internationale luchthaven van Male voor alle nationaliteiten en zijn gratis. Alle bezoekers moeten in het bezit zijn van een retour vliegticket.

Route liveaboard

De exacte route van de liveaboard is altijd onder voorbehoud van wijzigingen vanwege (weers)omstandigheden. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen.

Beschikbaarheid

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden. Reserveringen zijn echter altijd op aanvraag tot schriftelijk of telefonisch bevestigd door onze reserveringsafdeling.

Offerte op maat

Bovenstaand reisprogramma is volledig op maat aan te passen aan uw wensen. Verlenging van uw verblijf voor of na de liveaboard zijn zeer goed mogelijk in het Casa Mia Resort. Aan de hand van uw wensen stellen we graag een offerte op maat voor u op.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met Duikreizen!

Tel: 0900-0977

Of stuur een e-mail naar info@duikreizen.nl



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Liveaboards Malediven MV Emperor Serenity Best of Maldives 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail