Liveaboards Malediven MV Emperor Atoll  Best of Maldives Afbeelding Liveaboards Malediven MV Emperor Atoll Best of Maldives
Liveaboards Malediven MV Emperor Atoll Best of Maldives
Bestemming: Liveaboards Malediven - Best of Maldives

Liveaboards Malediven MV Emperor Atoll Best of Maldives


Ontdek de Malediven aan boord van de comfortable Emperor Atoll liveaboard. Met slechts een maximum van 12 duikers aan boord, laten de twee professionele duikgidsen u de mooiste duikstekken op de Malediven ervaren.

Hotel o.b.v. Volpension

Duik in het Paradijs: Ontdek het Beste van de Malediven met MV Emperor Atoll Liveaboard



Duik in het Paradijs: Ontdek het Beste van de Malediven met MV Emperor Atoll Liveaboard

Welkom bij de ultieme duikervaring in de Malediven met de MV Emperor Atoll liveaboard! Als duiker droom je ervan om de prachtige wateren van de Malediven te verkennen, en met Emperor Atoll wordt die droom werkelijkheid. Met een maximum van slechts 12 gasten aan boord, bent u verzekerd van een intieme en gepersonaliseerde duikreis die u niet snel zult vergeten.

Waarom Emperor Atoll?
Emperor Atoll is de droom van elke duiker die op zoek is naar avontuur en comfort. Met een lengte van 26 meter biedt deze houten romp liveaboard 6 gezellige tweepersoonshutten, elk voorzien van een eigen badkamer. Geniet van het gemak van airconditioning en ventilatoren in uw hut na een dag vol opwinding onder water.

Het Duikavontuur
Stap aan boord van Emperor Atoll en laat onze ervaren duikgidsen u meenemen naar de beste duiklocaties die de Malediven te bieden hebben. Of u nu gefascineerd bent door grijze rifhaaien, adelaarsroggen of het kleurrijke macroleven, onze duikprogramma's zijn ontworpen om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Comfort aan Boord
Ontspan en geniet van de voorzieningen aan boord van Emperor Atoll tussen uw duiken door. Neem plaats in de ruime salon, uitgerust met een LCD flatscreen-tv en een selectie van onderwaterfilms. Voor degenen die hun eigen avonturen willen vastleggen, zijn er oplaadpunten en bewerkingsfaciliteiten voor onderwaterfoto's en -video's.

Culinair Genot
Laat uw smaakpapillen verwennen met de heerlijke gerechten aan boord van Emperor Atoll. Van lokale lekkernijen tot Europese favorieten, ons getalenteerde keukenteam zorgt ervoor dat elke maaltijd een feest is. Speciale dieetwensen? Geen probleem. Laat het ons van tevoren weten, en we passen ons menu graag aan uw behoeften aan.

Duikuitrusting en Veiligheid
Bij Emperor Atoll staat veiligheid voorop. Onze duikuitrusting is van de hoogste kwaliteit, en elke duiker wordt voorzien van een SMB (Surface Marker Buoy) en duikcomputer. Bovendien zijn we rebreather-vriendelijk en bieden we gratis NITROX voor gecertificeerde duikers.

Het Beste van de Malediven Route
Verken de adembenemende schoonheid van de Malediven met onze 'Best of Maldives' route. Van Hammerhead Dive in Rasdhoo Atoll tot het magische Maaya Thila Night Dive, deze reis neemt u mee naar de meest iconische duiklocaties van het land.

Praktische Informatie
Om deel te nemen aan onze liveaboard heeft u geen minimum aantal gelogde duiken nodig, maar comfort met driftduiken wordt wel aanbevolen. Wees gerust, onze ervaren bemanning staat altijd klaar om u te begeleiden en te ondersteunen tijdens uw duiken.

Reserveer Uw Plek
Maak uw duikdromen waar en reserveer vandaag nog uw plek aan boord van MV Emperor Atoll. Neem contact met ons op voor meer informatie, vluchtopties en speciale verzoeken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op het avontuur van uw leven!

Neem contact op met Duikreizen voor een offerte op maat of stuur een e-mail naar info@duikreizen.nl voor meer informatie.


Duikers houden van de Emperor Atoll liveaboard, want met een maximum van 12 gasten, zorgen de twee gidsen dat iedere duiker het maximum uit zijn/haar duikreis op de Malediven kan halen. De comfortabele Emperor Atoll live-aboard is 26m lang en biedt 6 tweepersoonshutten, ensuite. Elke hut heeft een tweepersoonsbed met een eenpersoonsbed erboven, airco en een ventilator.

Emperor Atoll in het kort

  • De Malediven Divers liveaboard met niet meer dan 12 gasten aan boord.
  • Met slechts een dek, een stabiele boot.
  • Twee duikgidsen om duikers de grootste ervaring te laten opdoen.

Op het hoofddek is een grote saloon met vier aparte tafels met stoelen, alsmede een 38 LCD flatscreen-tv met multi-systeem home theater surround sound. Voor onderwater video en fotografie liefhebbers, zijn er tal van oplaadpunten / afspelen bewerken faciliteiten. WiFi is beschikbaar wanneer binnen het bereik van een signaal. Een DVD en boek bibliotheek met een interessante selectie van het mariene leven.

De Emperor Atoll verkoopt aan boord frisdrank, bier, wijn en sterke drank. Thee, koffie en drinkwater worden u de hele dag door gratis aangeboden. Bij mooi weer worden de maaltijden op het open voordek genuttigd. Het eten aan boord van Emperor Atoll staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit met een indrukwekkend scala aan zowel lokale en Europese gerechten. Als u speciale dieetwensen heeft, kunt u deze vooraf aangeven.

Het achterdek, leidt u naar het, deels schaduwrijke zonnedek met comfortabele ligbedden. Op het achterdek is een groot zwemplatform met ladder waardoor u gemakkelijk toegang tot het water heeft. Er zijn zoet water douches.

Duiksites zijn rechtstreeks bereikbaar vanaf de boot of vanaf de begeleidende Dhoni. Een zeer professionele Cruise Directeur / volledig gekwalificeerde duikinstructeur plannen en begeleiden het duikprogramma om ervoor te zorgen dat u de beste duikplaatsen bezoekt, voorafgaand door een volledige duik briefing.

De Emperor Atoll is rebreather-vriendelijk en biedt ook gratis NITROX.

Niet-duikers zijn welkom en krijgen een gratis snorkel kit + $ 50 voucher te besteden aan boord.

Technische specificaties

  • Type: Houten romp - gebouwd in 1988 (refit iedere 2 jaar)
  • Lengte: 26m - Breedte: 7m
  • Motor: 210 HP Yanmar
  • Ontzilting: Ja
  • Navigatie en communicatie: VHF-radio, GPS, Fish finder, Echo Sounder

Duik faciliteiten

  • Luchtcompressoren: 2 x Bauer K14 (640lt per minute @ 230 bar) / 12 lt aluminium
  • Nitroxduiken: Ja
  • Rebreather vriendelijk: Ja
  • Duikuitrusting: SMB & duikcomputer verplicht op elke duik.
  • Veiligheid: Zuurstof / Medic First Aid Kit
  • Dhoni: 15m Dive Support Vessel (Dhoni)
  • Camera faciliteiten: laad stations, reinigingstank en camera tafel

Hutten

  • Benedendek: 6 x twin/double ensuite cabins, each with double bed plus single bunk

Indeling dekken

  • Zonnedek: Ligstoelen/matjes
  • Entertainment: TV surround sound/Video/DVD

9/10-daagse duikreis inclusief:

  • Vliegreis vanaf Brussel of Dusseldorf naar Male Island per Emirates, Etihad Airways of Air Berlin
  • transfer van de luchthaven naar de boot v.v.
  • 7 overnachtingen in een gedeelde tweepersoonscabine
  • ontbijt, lunch, diner en snacks
  • thee, koffie en drinkwater
  • BBQ diner op een onbewoond eiland
  • 17 duiken inclusief 1 nachtduik inclusief, gids, tank/lucht/lood
  • gratis Nitrox

Route 'Het beste van de Malediven'

  • Rasdhoo Atoll: Hammerhead Dive, mooi rif met Pelagische vissen.
  • Noord Ari Atoll: grijze rifhaaien, Maaya Thila Night Dive, diverse Manta Cleaning Stations
  • Zuid Ari Atoll: walvishaaien, prachtige Pinnacles
  • Zuid Male Atoll: grijze rifhaaien, adelaarsroggen, andere Pelagics, mooi Macro Wreck
  • Vaavu Atoll: grijze rifhaaien, adelaarsroggen, andere Pelagics, traditionele Maldivische Channel duiken
  • Noord Male Atoll: mooie Pinnacles

Deze route doet 'het beste van de Malediven aan'. Met deze liveaboard duikt u op de beste en meest bekende duiklocaties van de Malediven in een week op een prachtige liveaboard rond Male en de Ari atollen.

Geniet van een duikvakantie die u alles wat u maar kunt wensen van de mooiste duikplekken van Noord Male, Zuid Male en Ari Atoll. U duikt op kanalen, drifts en pinakels waar u alle kans heeft om mantas, walvishaaien en fascinerende zeedieren te spotten. De liveaboard volgt niet een exacte route; flexibiliteit wordt gevraagd, zodat ongeacht de tijd van het jaar dat u de Malediven bezoekt, u de mooiste plekjes van de onderwaterwereld kunt verkennen.

Deze route geeft u een marine mix van grote vissen zoals haaien en manta duiken evenals rif duiken, rifvissen, murenes en een overvloedig macro leven. Kom dichtbij de cleaning stations zonder verstoring van de lokale bevolking! Een van de bekendste duiklocaties is Maaya Thila; Dit hoogtepunt is ongeveer 30meter in diameter en u vindt hier heel veel haaien en visleven.

Een nachtduik naar de beschutte plaatsen is een must! En de boot zal ook trachten walvishaaien te vinden, zodat u met hen kunt snorkelen.

Belangrijke informatie:

Minimum breveteisen

Om aan deze liveaboard deel te kunnen nemen hoeft u niet een minimum aantal gelogde duiken te hebben. Wel moet u comfortabel zijn met driftduiken. Alle duiken worden gemaakt vanaf de dhonis.

Minimum aantal deelnemers

Voor dit programma geldt een minimum aantal deelnemers. Indien dit minimum niet behaald wordt, zal de boot niet uitvaren. We nemen dan contact met u op en bieden u een passend alternatief.

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Emirates, Etihad Airways/Air Berlin. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. Vluchten vanaf D�sseldorf of Brussel zijn vaak aantrekkelijker geprijsd. Mocht u ook vanaf deze luchthaven(s) kunnen vertrekken neem dan contact op voor een passend voorstel.

Bagage

Bij luchtvaartmaatschappij Emirates en Etihad Airways mag u meestal 30kg ruimbagage meenemen.

Visa

30-Daagse toeristische visa worden afgegeven bij aankomst op het immigratie-bureau op de Internationale luchthaven van Male voor alle nationaliteiten en zijn gratis. Alle bezoekers moeten in het bezit zijn van een retour vliegticket.

Route liveaboard

De exacte route van de liveaboard is altijd onder voorbehoud van wijzigingen vanwege (weers)omstandigheden. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen.

Beschikbaarheid

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden. Reserveringen zijn echter altijd op aanvraag tot schriftelijk of telefonisch bevestigd door onze reserveringsafdeling.

Offerte op maat

Bovenstaand reisprogramma is volledig op maat aan te passen aan uw wensen. Verlenging van uw verblijf voor of na de liveaboard zijn zeer goed mogelijk in het Casa Mia Resort. Aan de hand van uw wensen stellen we graag een offerte op maat voor u op.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met Duikreizen!

Of stuur een e-mail naar info@duikreizen.nl



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Liveaboards Malediven MV Emperor Atoll  Best of Maldives 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail