Hotel: Angsana Resort enen Ihuru Island Resort Afbeelding Hotel: Angsana Resort enen Ihuru Island Resort
Hotel: Angsana Resort enen Ihuru Island Resort
Bestemming: Duikresorts - Noord Male Atol

Hotel: Angsana Resort enen Ihuru Island Resort



Hotel: Angsana Resort & Ihuru Island Resort


Een prachtig tropisch paradijs te wachten om ontdekt te worden. Gezegend met palmen, prachtige stranden en kristalhelder water vol met huisriffen. Een zeer economisch vriendelijk hotel. Hier vinden zich de allermooiste villas plaats, met een heerlijke spa.


Ligging


Dit Hotel ligt gelegen op het North Male Atoll, dat slechts 20 minuten duurd per speedboot vanuit Male.


Faciliteiten


In de omgeving kunt u gaan snorkelen, meedoen aan safaris en excursies. U kunt gebruik maken van de chefkoks,dat heerlijke gerechten bereid en exotische cocktails. Dit resort heeft ook een heerlijke spa, en maakt gebruikt van verfrissende mix van behandelingen.


Kamers


Dit resort beschikt over 45 villas dat verspreid is over de omtrek van het eiland. U kunt genieten van het adembenemend uitzicht met glinsterend turquiose oceaan. Alle villas zijn ingericht met rieten daken, tuinen, waar 20 van de villas zijn uitgerust met prive zwembaden. Het hotel beschikt over 2 soorten villas namelijk deluxe beach front villa, dat beschikt over een prive zwembad, schommelbank, veranda met eet en zithoek, buitendouche, prive tuin met ligstoelen, air conditioning, mini bar, koffie en theefaciliteiten, IDD telefoon, fohn en badjassen. De andere kamer heet de beachfront villa waar men ook weer van alle faciliteiten kan gebruik maken net als bij het voorgaande kamer, alleen kan men geen gebruik maken van een prive zwembad.


Verzorging






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Hotel: Angsana Resort enen Ihuru Island Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail