Leer duiken in Kaapverdie Afbeelding Leer duiken in Kaapverdie
Leer duiken in Kaapverdie ***
Bestemming: Ilha Do Sal - Leren Duiken Kaapverdie

Leer duiken in Kaapverdie

***

Altijd al gedroomd van het halen van uw duikbrevet maar is het er nooit van gekomenOok op Kaapverdie kunt u uw PADI-brevet halen. Cabo Verde Diving heeft een aantal zwembaden beschikbaar om u de beginselen van het duiken onder de knie te laten krijgen. Schrijf u vandaag nog in en haal uw duikbrevet in 1 week vakantie!

Hotel o.b.v. Logies



Leer duiken in het tropische Kaapverdie en ontdek het prachtige onderwaterleven rond het eiland Sal.

Met de PADI open water opleiding zet u de eerste stap om een echte duiker te worden en samen met een buddy een duik op open zee te kunnen ondernemen. U krijgt theorieles van een gekwalificeerde Instructeur van Cabo Verde Diving met behulp van videos. Vervolgens zult u het zwembad instappen om te leren om te gaan met de duikuitrusting. Tenslotte maakt u 4 duiken in de open zee onder begeleiding van een deskundige duikinstructeur. na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI. Met uw Open Water Diver brevet van PADI zal er een wereld voor u open gaan en kunt u overal ter wereld terecht om, samen met uw buddy de prachtige onderwaterwereld te ontdekken.

Hotel Ponta Preta

Een ideale accommodatie voor duikers, surfers en rustzoekers. Ponta Preta heeft in centrale ligging in een rustige omgeving. Het gezellige centrum van Santa Maria ligt op ca. 200m en het strand ligt op ca. 50 m afstand. Ponta Preta biedt prima appartementen voor een aangenaam verblijf. Ponta Preta is verdeeld over drie gebouwen. Het voorste gebouw ligt op 50 meter van het strand. In dit gebouw bevindt zich tevens een ontbijtruimte.

Hotel Patio Antigo Residence

Patio Antigo is een kleinschalig en gemoedelijk appartementencomplex met een centrale ligging in het gezellige centrum van Santa Maria en op korte afstand van het strand. Neem een verfrissende duik in het zwembad op het dakterras, met uitzicht over Santa Maria en de kristalheldere oceaan. Er zijn studios maar ook ruimere 3-kamerappartementen.

Duikgebied

Wanneer u gaat duiken rond Sal Island zult u verrast worden door de unieke mix van het tropische en mediterrane zeeleven. Door het ontbreken van een regenseizoen is het mogelijk om het hele jaar door rond Sal Island te duiken. Zwem lang prachtig gekleurd koraal en zie bontgekleurde scholen vissen voorbij zwemmen, zie de elegane manta voorbij glijden en ga op zoek naar een verscheidenheid aan haaien in grotten. Voor de duiker die graag wrakken ontdekt is er ook genoeg te zien rond het eiland. Hoe ervaren u ook bent en wat u ook wilt zien, de wateren rond Sal Island zal iedere duiker tevreden stellen.

Cabo Verde Diving

De Cabo Verde duikschool verzorgd al meer dan 10 jaar bijzondere duiken rond Sal Island. Met 3 vestigingen in Santa Maria is er altijd een duikschool dicht in de buurt van uw hotel. Er zijn 5 PADI instructeurs en 3 duikmeesters die u bij kunnen staan tijdens uw avontuur onder water.

Bij de basis zijn 3 boten beschikbaar zodat duikers naar expertise kunnen worden ingedeeld. Ook zijn er verschillende zwembaden aanwezig om de beginselen van het duiken onder de knie te krijgen. Cabo Verde Diving biedt gratis transfers van uw hotel naar de duikschool.

8-daagse duikreis inclusief:

  • Retourvlucht Amsterdam - Sal Island
  • Luchthaventransfers
  • 7 overnachtingen in een 3 sterren hotel obv logies
  • 4-daagse PADI Open Water Diver duikcursus bij Cabo Verde Diving inclusief theorielessen, het leren omgaan met de duikuitrusting, zwembadsessies en vier open water duiken
  • Duikuitrusting
  • Visum (voor klanten met de Nederlandse en Belgische nationaliteit)

Exclusief:

  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
  • Calamiteitenfonds, eenmalig (per 9 personen) 2,50
  • Theorieboeken en certificaatkosten 40.- euro p.p. (ter plaatse te voldoen)
  • Ruimbagage (afhankelijk van gewicht en luchtvaartmaatschappij)
  • Evt. verzekeringen en upgrades/extras
  • Toeristenbelasting (ter plaatse aan de hotelier te voldoen, ca. 2,- p.p.p.d.)

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u verder geen arts te bezoeken.

Vluchtinformatie

De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. De vluchten worden veelal uitgevoerd met vertrek vanaf Amsterdam en door verschillende luchtvaartmaatschappijen. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde luchtvaartmaatschappij of wenst u te vertrekken vanaf een andere luchthaven dan Schiphol Amsterdam, dan zoeken wij graag de mogelijkheden voor u uit.

Visum en reisdocumenten

U dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort. Uw paspoort dient na terugkomst in Nederland nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor een vakantie naar Kaapverdie is een visum voor iedere passagier verplicht (ook voor baby's). Dit visum heeft een maximale geldigheidsduur van 30 dagen. De kosten voor dit visum zijn ca. 23,50,- Voor andere nationaliteiten dan de Nederlandse, dient u contact op te nemen met het consulaat en goed te informeren naar de benodigde documenten. Bent u in de 30 dagen voor aanvang van de reis naar Kaapverdie in een land geweest waar het Ebolavirus heerst, dan wordt u niet toegelaten in Kaapverdie. Mocht u toch besluiten af te reizen naar Kaapverdie dan is dit op eigen risico. Alle kosten die dan gemaakt worden als u het land niet in komt zullen niet worden vergoed.

Prijzen

De prijzen op onze website zijn vanaf prijzen op basis van beschikbaarheid. Indien de reis op de door u gewenste reisdata niet langer beschikbaar is, zullen wij u een alternatief aanbieden. Uiteraard zullen wij dit eerst met u bespreken, voordat wij de reis vastleggen.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet online of wenst u gedurende uw verblijf op Sal Island in een andere accommodatie te verblijven?

Stuur een email naar info@duikreizen.nl voor een vrijblijvend reisvoorstel



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Leer duiken in Kaapverdie 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail