Murex Dive Resort Afbeelding Murex Dive Resort
Murex Dive Resort **
Bestemming: Sulawesi - Manado

Murex Dive Resort

**

Het Murex Manado Dive Resort ligt aan een zwart zandstrand, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht en spectaculaire zonsondergangen. Het resort is een schaduwrijke retraite met bomen, flora en fauna. U treft op het terrein een verscheidenheid van palmen, mango, avocado, Nam Nam en guave bomen, om een paar te noemen. Daarnaast zijn er wilde orchideeen, hibiscus en paradijsvogels. Omring jezelf in de...

Hotel o.b.v. Volpension



Murex Dive Resort - Manado

Het Murex Manado Resort ligt aan een zwart zandstrand, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht en spectaculaire zonsondergangen. Het resort is een schaduwrijke retraite met bomen, flora en fauna. U treft op het terrein een verscheidenheid van palmen, mango, avocado, Nam Nam en guave bomen, om een paar te noemen. Daarnaast zijn er wilde orchideeen, hibiscus en paradijsvogels. Omring jezelf in de geluiden van de natuur bij Murex Manado.

Ligging

Het resort ligt op ca. 30 km en 1 uur rijden van de internationale luchthaven van Manado

Bungalows

Het resort heeft vijftien bungalows zijn omringd met wilde bloemen en orchideeen. Drie rivieren lopen over het terrein, omgeleid naar de Koi vijvers en kabbelende beekjes, welke zorgen voor een ontspannen, rustige sfeer. Twaalf hebben uitzicht op de tuin en drie uitzicht op de oceaan. Alle kamers zijn voorzien van 24-uur per dag elektriciteit, en-suite badkamer met warm water, airconditioning, een kingsize bed of twee aparte bedden, veranda, kast, tafel en stoel, hervulbare flessen water en gratis thee en koffie. De oceaan bungalows hebben open air douches.

Faciliteiten

Het Murex Sunset Dine heeft een terras naast het water met uitzicht op de nabijgelegen slapende vulkaan Manado Tua. Het diner kan worden geserveerd in het restaurant naast een van de Koi vijvers. Het resort heeft een zwembad.

Verzorging

Het verblijf is op basis van volpension, inclusief buffet ontbijt, lunch, diner, onbeperkt drinkwater, koffie en thee, middag snack en fruit. De maaltijden zijn eenvoudig en worden in de vorm van een buffet gepresenteerd. U kunt een lunchpakket laten klaarmaken als u een dagje weggaat.

Duiken

Murex Diving wordt door een Nederlandse manager geleid en was het eerste duikcentrum in de regio met Nitrox.

Meer informatie over de duikmogelijkheden en tarieven, vindt u onder het tabblad Duiken

Inclusief

• Vluchten Amsterdam - Manado v.v. incl. 30 kgs ruimbagage

• 10 dagen / 7 overnachtingen in een tweepersoonskamer op basis van volpension

• transfers

Exclusief

• Verzekeringen

• Persoonlijke uitgaven en tips

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld op basis van lijnvluchten op Singapore Airlines met vertrek vanaf Amsterdam. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen, is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen wij u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben op de vertrekdatum ex Indonesie, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Visum upon Arrival op Manado Airport voor Nederlandse en Belgische paspoorthouders.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Murex Dive Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail