Eco Divers Resort Lembeh Afbeelding Eco Divers Resort Lembeh
Eco Divers Resort Lembeh ***
Bestemming: Sulawesi - Lembeh Strait

Eco Divers Resort Lembeh

***

Wilt u genieten van het gemak van liveaboard duiken, of wilt u liever het comfort van een resortMet Eco Divers Noord Sulawesi heeft u het beide! Het PADI 5 Star Center in Lembeh is de enige in Indonesie met een onderscheidende ervaring van het duiken vanaf een liveaboard overdag, gevolgd door slapen in een resort in de avond.

Hotel o.b.v. Volpension



Eco Divers Resort Lembeh

Eco Divers is de enige aanbieder in Lembeh die u alle comfort van een resort in combinatie met al het gemak van een liveaboard aanbiedt. De unieke service van Eco Divers is gebaseerd op totale ontspanning, er is geen ander resort waar u kunt ontspannen tussen de duiken in aan boord van een ruime en luxe liveaboard. Na het duiken verblijft u gewoon in het resort aan land. Eco Divers heeft de kleinste capaciteit van een van de meest luxe resorts in Lembeh, met een maximum van slechts 16 duikers. Dit betekent dat ze persoonlijke service aanbieden, en zijn er in verhouding 2 medewerkers beschikbaar voor elke gast. De onberispelijke accommodatie, de uitzonderlijke keuken, een spa en gratis Wi-Fi maakt Eco Divers Resort Lembeh de eerste keuze voor de veeleisende duiker.

Ligging

Eco Divers Resort Lembeh ligt op het eiland Lembeh Island in Indonesie.

Faciliteiten

Het Eco Divers Resort Lembeh biedt vele faciliteiten, zoals: 12 kamers met airconditioning, een outdoor restaurant, Lounge bar met satelliet-tv, professionele Indonesische Spa waar u heerlijk kunt relaxen en tot rust kunt komen, Foto & Video Center, 4 Indoor Camera Rooms met werkplekken, desktop computers en oplaadpunten , 4 Indoor Quiet Lounges met boek en dvd-bibliotheek waar u rustig een boekje kunt lezen, Resort boutique waar u heerlijk kunt winkelen, gratis Wi-Fi internetverbinding en alle kamers hebben een badkamer met warm water, douche en westers toilet.

Standaardkamer

Een standaardkamer van het Eco Divers Resort Lembeh biedt u Airconditioning, overheerlijke volpension maaltijden en gratis Wi-Fi internetverbinding aan.

Verzorging

Als u verblijft in het Eco Divers Resort Lembeh, dan verblijft u op basis van volpension.

10-daagse vliegreis inclusief:

  • Retourvluchten Amsterdam - Manado
  • Luchthavenbelasting en toeslagen
  • 7 nachten verblijf in Eco Divers Resort Lembeh in een 2-persoonskamer
  • Verblijf op basis van volpension
  • 6 dagen duiken met Eco Divers tot 3 begeleide bootduiken per dag
  • Transfers luchthaven - hotel retour

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Singapore Ailines. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Bagage

Bij Singapore Airlines mag u standaard 30kg bagage meenemen.

Duiken in Lembeh

Het opvallende vulkanische landschap creeert een uniek decor in Noord-Sulawesi, een van de beste en tot nu toe minst bekende duik bestemmingen ter wereld. Klaar om door u ontdekt te worden. Het is een verbazingwekkend en exotische omgeving. De zichtbaarheid onder water is uitstekend. Het is de thuisbasis van vele bijzondere soorten vissen, zoals de prehistorische vis coelacanthiformes, rif-haaien, schildpadden, aderlaarsroggen, napoleonvis en zelfs de doejong. De meeste duikplekken zijn binnen een uur varen van het resort gelegen.

Eco Divers Resort Lembeh

Eco Divers biedt u een zeer persoonlijke, georganiseerde, ontspannen en veilige duikervaring. De duikcapaciteit is beperkt tot 16 gasten en een maximum van slechts vier personen per gids, dus u krijgt alles te zien wat de verbazingwekkende Lembeh Strait te bieden heeft. De duikgidsen behoren tot Lembehs meest ervaren en deskundige. Eco Divers is de enige dag Liveaboard in Lembeh, dat betekent dat u met totale ontspanning en comfort kunt duiken. Alles is binnen handbereik op de speciaal gebouwde dag Liveaboard boot. Het is voorzien van alle comfort en veiligheid die u nodig zult hebben om te genieten van een hele dag duiken.

Enkele duikstekken

Lembeh Strait staat wereldwijd bekend om zijn macro leven en is de beste plaats voor macro fotografie. Lembeh speelt een gastheer voor een overvloed aan vreemde en wonderbaarlijke wezens die alleen hier te vinden zijn. U zult meren over ondiepe zwarte zandige hellingen waar zeepaardjes en naaktslakken in overvloed zijn. Dan zijn er de nimicus devilfish, dwerg lionfish, schorpioenvis, kogelvis, octopus, pegasus zeemotten, zeeduivel, llint paling en vliegende gunnards.

Het is echt een eenmalige kans voor alle fotografen en iedereen die op zoek is naar het ongewone. Het is zeker dat u iets zult zien wat u nog nooit gezien heeft, ongeacht hoe ervaren u bent! De Duikgidsen en instructeurs nemen u mee op een rondleiding door Lembehs magische wonderland en senstatie. De Lembeh Strait bevat ook scheepswrakken van de Tweede Wereldoorlog die geduldig wachten op een avonturier die haar zal verkennen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Eco Divers Resort Lembeh 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail