15daagse combinatiereis met Eco Divers Afbeelding 15daagse combinatiereis met Eco Divers
15daagse combinatiereis met Eco Divers
Bestemming: Sulawesi - Combinatiereizen

15daagse combinatiereis met Eco Divers


Laat u in de watten leggen gedurende deze 15-daagse reis inclusief 25 duiken, verzorgd door Eco Divers Manado en Eco Divers Lembeh. Persoonlijkheid en goede service staan bij dit 5* PADI duikcentrum bovenaan.

Hotel o.b.v. Volpension



Laat u in de watten leggen gedurende deze 15-daagse duikreis, verzorgd door Eco Divers Manado en Eco Divers Lembeh. Persoonlijkheid en goede service staan bij dit 5* PADI duikcentrum bovenaan. U duikt hier met maximaal 4 personen per gids, zodat u de kans krijgt al het moois van dit verbazendwekkende duikgebied te bekijken en te fotograferen.

Duiken in Noord-Sulawesi

Het opvallende vulkanische landschap creeert een uniek decor in Noord-Sulawesi, een van de beste en tot nu toe minst bekende duik bestemmingen ter wereld. Klaar om door u ontdekt te worden. Het is een verbazingwekkend en exotische omgeving. De zichtbaarheid onder water is uitstekend. Het is de thuisbasis van vele bijzondere soorten vissen, zoals de prehistorische vis coelacanthiformes, rif-haaien, schildpadden, aderlaarsroggen, napoleonvis en zelfs de doejong. De meeste duikplekken zijn binnen een uur varen van het resort gelegen.

Gedurende deze duikreis maakt u 25 duiken in dit paradijs!

15-daagse pakketreis naar Indonesie inclusief:

  • Retourvluchten Amsterdam - Manado met Singapore Airlines (30kg ruimbagage)
  • Luchthavenbelasting en toeslagen
  • Transfers luchthaven - accommodatie v.v. en transfer van Manado naar Lembeh
  • 6 nachten verblijf in Minhasa Lagoon Resort in een tweepersoonskamer
  • Verblijf op basis van volpension + mineraal water, welkomst cocktail
  • 5 dagen duiken met Eco Divers tot 2 begeleide bootduiken per dag, inclusief tank/lood
  • 6 nachten verblijf in Eco Divers Resort Lembeh op Lembeh Island in een tweepersoonskamer
  • Verblijf op basis van volpension + mineraal water, welkomst cocktail
  • 5 dagen duiken tot 3 begeleide bootduiken per dag, inclusief tank/lood

Optioneel: uitbreiden van het duikprogramma bij Eco Divers Manado tot 3 duiken per dag: 105.- p.p.

Minahasa Lagoon Resort

Het Minahasa Lagoon Resort is direct aan het strand gelegen en beschikt over prachtig onderhouden tuinen, luxe accommodaties en een uitgebreide nationale en internationale keuken. Tot de faciliteiten behoren een infinity pool, twee traditionele spa's en een sfeervolle bar met uitzicht op zee. Bij aankomst krijgt u een welkomstdrankje aangeboden. De faciliteiten zijn voor een groot deel rolstoeltoegankelijk. Dit maakt Minahasa Lagoon de ideale keus voor zowel duikers als niet-duikers.

Ligging

Minahasa Lagoon ligt op een ongerepte locatie, ver weg van de mensenmassa. Omringd door een tropisch regenwoud met een ruim privestrand, op 30 km ten zuid-westen van Manado, gelegen in meer dan 13 hectare land, compleet met pittoreske bergrivier.

Faciliteiten

Het Minahasa Lagoon beschikt over twee restaurants. Het River restaurant serveert zowel heerlijke Italiaanse, Internationale en Aziatische gerechten, als een 4-gangen a la carte diner. Het Jungle restaurant biedt een verscheidenheid aan lokale specialiteiten. De Sea Front bar is de ideale plek om te genieten van een drankje en te kunnen ontspannen met enkele smakelijke hapjes. Het resort beschikt over een privestrand en een infinity pool.

Sea View Cottage

Sea View Cottages bieden een prachtig uitzicht op de zee. Alle kamers zijn ruim en voorzien van airconditioning. De vele faciliteiten die beschikbaar zijn geven een gevoel van ruimte en luxe. Aan het Cottage grenst een ruim terras, waar u kunt genieten van de buitenlucht na het duiken. Elke Sea View Cottage heeft een kleinere kamer met een stapelbed.

Garden View Room

Garden View kamers bieden een uitzicht op de prachtig onderhouden tuinen en landschap. De kamers zijn voorzien van airconditioning en hebben een ruime inrichting. Aan de kamers grenst een ruim terras.

Family Special

Als u met een grote groep of familie bent is er de mogelijkheid twee Sea View Cottages via een overdekt terras met elkaar aan te sluiten. Twee huisjes, zoals bijna alle faciliteiten van het resort, zijn rolstoel toegankelijk. Een ideaal gemeenschappelijk huisje voor groepsverblijven en gezinnen.

Alle kamers zijn ruim ingericht en geven een gevoel van luxe zodra u binnenkomt. Elke met een ruime slaapkamer, een open badkamer en een groot terras. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, plafondventilator, minibar, koffie- en theefaciliteiten, warm water, IDD telefoon, mogelijkheid voor een internetaansluiting, haardroger, kluis en toiletartikelen. Let op: Stopcontacten zijn op 220V en vereisen dubbele pennen.

Eco Divers Manado

Eco Divers Manado, een PADI 5 star Gold Palm IDC Center, biedt een persoonlijke, georganiseerde, ontspannen en veilige duikervaring. De duikgidsen behoren tot Manado's meest ervaren. Het aantal gasten wordt beperkt tot een maximum van slechts vier personen per gids, zodat u al het verbazingwekkende wat Manado te bieden heeft kunt zien en fotograferen. De klantenservice is gericht op veiligheid en organisatie, ontspanning en plezier, onderwijs en comfort. De doelgerichte duikersboten zijn uitgerust met vele veiligheidsvoorzieningen en een goed opgeleid team. Eco Divers Manado ligt bij het Minahasa Lagoon & Tours Club.

Op dag 8 van uw reis krijgt u een transfer naar Lembeh, waar u 6 nachten gaat verblijf in het Eco Divers Lembeh Resort.

Eco Divers Resort Lembeh

Faciliteiten

Het Eco Divers Resort Lembeh biedt vele faciliteiten, zoals: 12 kamers met airconditioning, een outdoor restaurant, Lounge bar met satelliet-tv, professionele Indonesische Spa waar u heerlijk kunt relaxen en tot rust kunt komen, Foto & Video Center, 4 Indoor Camera Rooms met werkplekken, desktop computers en oplaadpunten , 4 Indoor Quiet Lounges met boek en dvd-bibliotheek waar u rustig een boekje kunt lezen, Resort boutique waar u heerlijk kunt winkelen, gratis Wi-Fi internetverbinding en alle kamers hebben een badkamer met warm water, douche en westers toilet.

Standaardkamer

Een standaardkamer van het Eco Divers Resort Lembeh biedt u airconditioning, overheerlijke volpension maaltijden en gratis Wi-Fi internetverbinding aan.

Eco Divers Lembeh

Eco Divers biedt u een zeer persoonlijke, georganiseerde, ontspannen en veilige duikervaring. De duikcapaciteit is beperkt tot 16 gasten en een maximum van slechts vier personen per gids, dus u krijgt alles te zien wat de verbazingwekkende Lembeh Strait te bieden heeft. De duikgidsen behoren tot Lembehs meest ervaren en deskundige. Eco Divers is de enige dag-liveaboard in Lembeh, dat betekent dat u met totale ontspanning en comfort kunt duiken. Alles is binnen handbereik op de speciaal gebouwde dag Liveaboard boot. Het is voorzien van alle comfort en veiligheid die u nodig zult hebben om te genieten van een hele dag duiken.

Duiken in Lembeh

Lembeh Strait staat wereldwijd bekend om zijn macro leven en is de beste plaats voor macro fotografie. Een overvloed aan vreemde en wonderbaarlijke wezens die alleen hier te vinden zijn. U zult meren over ondiepe zwarte zandige hellingen waar zeepaardjes en naaktslakken in overvloed zijn. Dan zijn er de nimicus devilfish, dwerg lionfish, schorpioenvis, kogelvis, octopus, pegasus zeemotten, zeeduivel, llint paling en vliegende gunnards. Lembeh is een paradijs voor alle fotografen en iedereen die op zoek is naar het ongewone. In Lembeh zult u altijd iets tegenkomen, wat u nog nooit gezien heeft, ongeacht hoe ervaren u bent! De duikgidsen en instructeurs nemen u mee op een rondleiding door Lembehs magische wonderland. De Lembeh Strait bevat ook scheepswrakken uit de Tweede Wereldoorlog die geduldig wachten op een avonturier die haar zal verkennen.

Belangrijke informatie

samenstelling rondreis

Het aantal nachten verblijf in Bunaken en Lembeh is flexibel. Indien u op een van de twee locaties langer wenst te verblijven kunnen we dit voor u aanpassen. Het kan zijn dat dit noodzakelijk is in verband met beschikbaarheid van de vluchten.

beschikbaarheid

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden. Reserveringen zijn echter altijd op aanvraag tot schriftelijk of telefonisch bevestigd door onze reserveringsafdeling. Indien er op de door u gewenste reisdatum een van de accommodaties niet beschikbaar blijkt, bieden we u een alternatief.

vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Singapore Airlines, vertrek vanaf Amsterdam. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum.

marine park fee

Elke duiker dient ter plaatse een bedrag van ca. 11 euro (per jaar) te voldoen voor de bescherming van het onderwaterleven in het Bunaken National Park en ca. 6.- voor Lembeh Strait.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met Duikreizen.nl!

Tel: 0900-0977

Of stuur een email naar info@duikreizen.nl



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

15daagse combinatiereis met Eco Divers 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail