Sampaguita Resort Afbeelding Sampaguita Resort
Sampaguita Resort
Bestemming: Cebu - Moalboal

Sampaguita Resort


plane hotel

Het resort is een klein paradijs voor degenen die zee, natuur, een goede keuken, en duiken waarderen. Het heeft eenvoudige, traditioneel ingerichte bungalows in totale harmonie met de omgeving.

Hotel o.b.v. Volpension



Sampaguita Resort

Het resort is een klein paradijs voor degenen die zee, natuur, een goede keuken, en duiken waarderen. Het heeft eenvoudige, traditioneel ingerichte bungalows in totale harmonie met de omgeving.

Ligging

Het resort ligt aan de zuidwestelijke kust van Cebu Island (de zogenaamde South Sea Pearl), in Tongo Point in de in Badian baai met uitzicht op het eiland Negros en is omgeven door een tropische tuin, overschaduwd door gigantische palmen ritselend in de wind en omringd door kristalhelder water.

Faciliteiten

  • bar restaurant met zeezicht en lokale en Italiaanse gerechten

  • tv-hoek

  • duikentrum

  • solarium

  • ruime tuin

Accommodatie

De 14 kamers zijn gemaakt van hout en panelen en de daken zijn bedekt met cocon, een perfect waterdicht plantaardige vezel. Elke kamer van ca. 20m2 heeft zeezicht en een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, kledingkast, een koelkast en een minibar, fan, warm en koud water en een patio met een leunstoel en een ligstoel.

Verzorging

U verblijft hier op basis van volpension (ontbijt / lunch / diner)

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Duikstekken

PESCADOR ISLAND

Een klein eiland met muren. De plaats is een echt paradijs voor duikers en fotografen als gevolg van de talloze levensvormen met ongelooflijke kleuren en koralen en sponzen van alle soorten en maten, grote gorgonen en zachte koralen boom. Het is niet bijzonder om schildpadden en grote vissen (haaien, barracudas, tonijn vissen) te spotten, zelfs als deze soorten meestal niet dicht bij het rif komen.

SUNKEN ISLAND

Ondiep water met de top op een diepte van 24 meter. Zachte colarls met unieke kleuren, grote sponzen, reuze pterois (Lyon vissen) zwemmen in groepen, murenes, grote anemonen en de onvermijdelijke clown vissen. Het is ook niet moeilijk om kikker vissen, reuze Spaanse danseressen, grote scholen sardines tegen te komen. Aan te raden alleen voor ervaren duikers vanwege de sterke stroming op elke diepte.

ONDO POINT

Dit is een special interest duik geschikt voor macrofotografie. De omgeving is niet bijzondedr aantrekkelijk, maar zelfs daar zijn leuke verrassingen altijd om de hoek

COPTON POINT - SAAVEDRA (White Beach) - TUMBLE - KASAI - BAS DIOT - TONGO POINT (sampaguita REEF)

Een eindeloze muur die naar beneden gaat tot meer dan vijftig meter voor vrijwel de gehele oostkust van Moalboal of Copton schiereiland. Deze muur gaat in noordelijke richting vanaf het Sampaguita Resort voor ongeveer 11 kilometers tot Copton Point. Het zijn verschillende duikpunten (meer dan tien) en biedt een breed scala aan harde en zachte koralen, sponzen, grote gorgonians, manteldieren, zeeanemonen, nudibranches, garnalen, krabben, Lyon vissen en ga zo maar door. Mogelijk ook ghost pipe vissen en soortgelijke dieren.

TONGO POINT ook wel Sampaguita Reef

Een ideale plek voor gratis duiken niet opgenomen in het normale schema, alleen toegestaan ??als buddy-systeem. Het Sampaguita Reef, zeer dicht bij het duikcentrum, is geschikt voor nachtduiken.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sampaguita Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail