Magic Tulip Resort incl. 5 dagen huisrifduiken Marsa Alam Egypte Afbeelding Magic Tulip Resort incl. 5 dagen huisrifduiken Marsa Alam Egypte
Magic Tulip Resort incl 5 dagen huisrifduiken ****
Bestemming: Duikvakantie Egypte Rode Zee - Duiken Marsa Alam Egypte

Magic Tulip Resort incl 5 dagen huisrifduiken

****

Dit comfortabele en rustig gelegen 4-sterren resort ligt in een U-vorm rondom het zwembad. Direct voor het hotel ligt een mooi breed zandstrand met een jetty over het huisrif, zodat u gemakkelijke toegang tot de zee heeft en het rif beschermd blijft. U kunt op het prachtige huisrif naar hartelust snorkelen en duiken, met wat geluk spot u hier zelfs dolfijnen en zeeschildpadden.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Tulip Resort in Marsa Alam

Dit 4-sterren resort ligt aan een mooi breed zandstrand met huisrif. U kunt op het prachtige huisrif naar hartelust snorkelen en duiken, met wat geluk spot u hier zelfs dolfijnen en zeeschildpadden. Ook voor niet-duikers en kinderen is het in Tulip Resort aangenaam verblijven. De gastvrijheid, uitstekende service en goede keuken worden door de gasten erg gewaardeerd.

Ligging

In een rustige omgeving en aan het lange zandstrand en met een mooi huisrif. De haven van Port Ghalib ligt op ca. 15 km afstand van Tulip Resort en de luchthaven van Marsa Alam ligt op ca. 17 km afstand.

Faciliteiten

Receptie, er zijn 2 liften, ruime lobby (met wifi, tegen betaling), winkeltjes, wasserijservice, internethoek, kapsalon, supermarkt en doktersservice. Buffetrestaurant, a la carte restaurant, 3 verschillende bars en een discobar. 4 buitenzwembaden, zonneterrassen met ligbedden (met matrasjes), parasols en badhanddoekenservice (ook op het strand). Health center met Turks bad, sauna, massage, bubbelbad en schoonheidsbehandelingen. Er worden door het animatieteam verschillende activiteiten georganiseerd, zoals aerobics, beachvolleybal, aquagym, darts of minivoetbal. Daarnaast zijn er tevens sportfaciliteiten, zoals een tennisbaan, tafeltennis, biljart, paardrijden, duikschool en kitesurfen. In de avond zorgt het animatieteam voor een entertainmentprogramma. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten dient u ter plaatse een vergoeding te betalen.

Kamers

Tulip Resort beschikt over ca. 480 kamers. De standaardkamers zijn comfortabel en verzorgd ingericht en voorzien van airco, tv, koelkastje, kluisje en een balkon of terras met zitje. Badkamer met douche, wastafel, toilet en haardroger. Tegen een toeslag zijn er ook kamers met zeezicht, superior kamers en familiekamers.

Verzorging

U verblijft in Tulip Resort op basis van all inclusive. De all inclusive formule bestaat o.a. uit: ontbijt, lunch en dinerbuffet, snacks van 10:30-12:00/12:30-17:00u, lokale (non-)alcoholische drankjes van 10:00-23:00u.

Deze 8-daagse vliegreis is inclusief:

  • Retourvlucht Amsterdam - Marsa Alam en v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • Transfers van de luchthaven naar Tulip resort en v.v.
  • 7 overnachtingen o.b.v. all inclusive
  • 5-daags duikpakket (2 duiken per dag incl. f/l/l)

Bijkomende kosten

  • Ruimbagage (verschillend per luchtvaartmaatschappij)
  • Evt. verzekeringen en upgrades
  • Visumkosten (ter plaatse bij aankomst), ca. 28,- per persoon
  • Huur duikuitrusting

Duiken met Orca Dive Club

De Orca Dive Club Tulip is sinds februari 2010 up and running en is gevestigd in het Tulip Resort. Orca Dive Club Tulip biedt een breed scala aan interessante duiken, varierend van diverse cursussen tot prachtige rif duiken, reizen naar afgelegen stranden per comfortabele minibus en dagelijkse boottochten naar verschillende riffen en mini-liveaboard trips in Hamata.

Orca Dive Club Tulip beschikt over een moderne boot speciaal gebouwd voor duikers. Hun ervaren en vriendelijke bemanning staan klaar om u naar de beste duiklocaties van Marsa Alam en te brengen. Alle boten zijn uitgerust met de noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen in overeenstemming met de nationale en internationale normen. Dit geldt ook voor zuurstof, EHBO-kit, reddingsvesten, evenals state of the art communicatie- en navigatie-apparatuur. Het Tulip Resort heeft een prachtig huisrif. Vanaf de 700m lange jetty, voor het hotel gelegen, bereikt u dit huisrif. Het huisrif is geopend van 06:00 - 23:00 uur.

Het basisprogramma van ORCA Dive Club betreft huisrif duiken inclusief tank en lood. Voor dit programma heeft u een buddy nodig en ervaring van minimaal 30 duiken. Indien u een gids wenst, zijn de kosten hiervoor 5.- euro per duik.

Indien u ook speciale dagboot trips wenst te maken, kunt u dat ter plaatse bij de duikschool reserveren (ivm weersomstandigheden en animo).

De kosten hiervoor zijn als volgt per persoon (onder voorbehoud):

  • Shaab Samadai boattrip incl. transfer, marine park fee, lunch and softdrinks 41 euro per persoon
  • Elphinestone reef boattrip incl. transfer, lunch and softdrinks 32 euro per persoon
  • Shaab Marsa Alam boattrip incl. transfer, lunch and softdrinks 27 euro per persoon
  • Abu Ghusun Wreckdives, incl. transfer, lunch and softdrinks 30 euro per persoon

Overige kosten ter plaatse per persoon:

  • Duikbelasting ca. 4 euro per dag
  • Havenbelasting bij bootduiken, ca 4 euro per dag
  • Minibus per duik (voor kantduik op andere locatie), 6 euro per duik

Vluchtinformatie

U vliegt aan op de luchthaven van Marsa Alam. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf Amsterdam/Schiphol. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt. Wenst u vanaf een andere luchthaven te vertrekken (bijv. Brussel, Eindhoven of Dusseldorf), dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse. Als dit tarief niet meer beschikbaar is, kan er een vluchttoeslag gelden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier uiteraard eerst over, voordat wij uw boeking definitief maken.

Beschikbaarheid

Reserveringen voor Tulip Resort kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid gecontroleerd hebben. Reserveringen blijven tot telefonische en schriftelijke bevestiging onder voorbehoud. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Magic Tulip Resort incl 5 dagen huisrifduiken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail