Red Sea Siva Resort Port Ghalib Egypte Afbeelding Red Sea Siva Resort Port Ghalib Egypte
Red Sea Siva Resort Port Ghalib Egypte *****
Bestemming: Duikvakantie Egypte Rode Zee - Duiken Port Ghalib Egypte

Red Sea Siva Resort Port Ghalib Egypte

*****

Het ruim opgezette en comfortabele 5-sterren Siva Port Ghalib Resort vormt samen met Port Ghalib Resort een geheel en behoort tot de RED SEA hotelketen. Dit sfeervolle complex heeft een uitstekende ligging, direct aan het prachtige strand met huisrif (en jetty) en op loopafstand van het centrum en de haven van Port Ghalib.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Red Sea Siva Port Ghalib Resort

Het ruim opgezette en comfortabele 5-sterren Siva Port Ghalib Resort vormt samen met Port Ghalib Resort een geheel en behoort tot de RED SEA hotelketen. Dit sfeervolle complex heeft een uitstekende ligging, direct aan het prachtige strand met huisrif (en jetty) en op loopafstand van het centrum en de haven van Port Ghalib. Met verschillende zwembaden, bars en restaurants en een scala aan sport- en spelfaciliteiten tot uw beschikking hoeft u zich in het Siva Port Ghalib Resort geen moment te vervelen. Liever even heerlijk tot rust komenIn het uitgebreide wellness center kunt u zichzelf heerlijk in de watten laten leggen.

Ligging

Siva Port Ghalib en Port Ghalib Resort vormen samen een groot complex. Het hotelresort ligt direct aan het langgerekte prive-strand. Er is een prachtig huisrif, waar u heerlijk kunt snorkelen en de indrukwekkende onderwaterwereld van de Rode Zee op eigen houtje kunt ontdekken. Er liggen 2 pieren/loopbruggen vanaf het strand over het huisrif heen, die het koraal beschermen en gasten gemakkelijke toegang tot de zee bieden. Het strand word gedeeld met het naastgelegen The Palace Resort. Siva Port Ghalib ligt op slechts 650 m afstand van het centrum en de haven van Port Ghalib.

Faciliteiten

Receptie, verschillende winkeltjes, ruime lobby, lounge met bar, Shisha corner, strandbar, zwembadbar, buffetrestaurant (met thema-buffetten), snackbar, a la carte restaurant (Mediterraans en visspecialiteiten), wifi in de openbare ruimte(n), internetgelegenheid, speeltuin en kinderclub. Groot zoutwaterbuitenbad Lagoon, Lazy River-buitenbad met 2 reuze-glijbanen en een stroomversnelling, 2 buitenzwembaden, 2 kinderzwembaden, zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekenservice (ook op het strand). Uitgebreid wellness center met verschillende cabines voor sauna en stoombad, hammam, rustruimte, schoonheidsbehandelingen, aromatherapie, hotstone behandelingen en massagemogelijkheden. Tevens zijn er verschillende sport- en spelfaciliteiten, zoals 3 tennisbanen, fitnessruimte, minigolfbaan, poolbiljart, tafeltennis, tafelvoetbal, jeu de boulesbaan en snorkelverhuur. Er is iedere dag een afwisselend animatieprogramma voor zowel kinderen als volwassenen met overdag verschillende activiteiten en in de avond een entertainmentprogramma met live-muziek en shows. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten wordt ter plaatse een vergoeding gevraagd.

Kamers

RED SEA Siva Port Ghalib beschikt over in totaal 347 hotelkamers, verdeeld over 7 kamergebouwen van maximaal 3 verdiepingen (geen lift). U verblijft in een 2-persoonskamer. Alle kamers zijn verzorgd en comfortabel ingericht en voorzien van airconditioning, tv, telefoon, kluisje, minibar/koelkastje, haardroger, koffie- en theefaciliteiten en een internetaansluiting. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Terras of balkon met zitje. De standaard kamers zijn geschikt voor maximaal 3 personen. Op aanvraag en tegen betaling van een toeslag zijn er familiekamers te boeken. Deze zijn geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen/babys tot 12 jaar. Ook zijn er tegen betaling van een toeslag hotelkamers met uitzicht op de grote lagune te boeken of kamers met zeezicht. Deze zijn op aanvraag te reserveren.

Verzorging

U verblijft in RED SEA Siva Port Ghalib op basis van all anclusive.

All Inclusive Formule Siva Port Ghalib

  • Ontbijt-, lunch & dinerbuffet
  • Laat ontbijt 10:00-11:30u
  • 1x per verblijf maaltijd in buffetrestaurant Lagoon (met reservering)
  • snacks 12:00-16:00u
  • sandwiches 12:00-16:00u
  • ijsjes 14:00-16:00u
  • lokale (alcoholische) dranken 10:00-24:00u
  • 1 u. per dag 9:00-17:00: tennis, tafeltennis, biljart of minigolf (met reservering)
  • animatie

Paspoort & visuminformatie

U dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort dat bij vertrek uit Egypte nog ten minste zes maanden geldig is. Bij aankomst in Egypte bent u verplicht een visum aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen ca. 28,- per persoon

Duiken in Marsa Alam bij Extra Divers Port Ghalib

Extra Divers Port Ghalib is gevestigd bij de Corniche, aan de haven van Port Ghalib, en ligt vlakbij The Palace Hotel en Red Sea Siva & Port Ghalib Resort. De dagboten liggen op slechts enkele meters afstand van het duikcenter. In de duikpakketten van Extra Divers is zowel huisrif, als bootduiken inbegrepen. U kunt dit naar eigen wens indelen. Wel dient u bij een duikpakket van bijv. 10 duiken deze duiken in 5 dagen te maken (2 duiken per dag). Ter plaatse zijn er daarnaast nog diverse mogelijkheden voor extra (losse) duiken en speciale boottrips naar bijv. Elphinstone, etc te boeken.

Duikpakketten van Extra Divers 2015/2016:

  • 3-daags duikpakket (6 duiken): 159,- per persoon
  • 5-daags duikpakket (10 duiken): 239,- per persoon
  • 10-daags duikpakket (20 duiken): 455,- per persoon
  • (2 duiken per dag incl. f/l/l voor huisrif & bootduiken. Gebruik van Nitrox voor gecertificeerde duikers is gratis).

Bijkomende kosten per persoon (ter plaatse te voldoen):

  • Environmental tax 3,- per dag
  • Huur complete uitrusting: 27,50 per dag (zonder computer)
  • 15L tank: 3,- per tank
  • Huur duikcomputer: 6,- per dag
  • Nachtduik/vroege ochtend duik: 10,- per duik
  • Duikgids 5,- per duik (voor duikers met minder dan 25 gelogde duiken verplicht)
  • Toeslag duiktrip Elphinstone: 25,-
  • Toeslag duiktrip Abu Dabab/Marsa Imbarak (per minibus): 12,-
  • Lunch op de boot: ca 7,-
  • (lokale prijzen/onder voorbehoud).

Duiken in Marsa Alam bij Emperor Divers

Leer duiken of verdiep uw duikkennis met het vriendelijke, behulpzame en ervaren duikteam van Emperor! Emperor Divers biedt een comfortabele duikservice aan in Marsa Alam. De duikcentra zijn gevestigd in Marina Lodge Hotel, Resta Reef/Resta Grand Hotels en in Resta Club Marina View Hotel. Bij het Marina Lodge Hotel in Port Ghalib liggen de boten voor de dagtochten aangemeerd. Ook het huisrifduiken vindt plaats op het huisrif van Marina Lodge. Vanuit hier kunt u begeleide en onbegeleide huisrif/kant duiken maken of RIB (speedboot) duiken. The Palace Resort ligt aan de overzijde van de haven. U wordt per zodiac door Emperor Divers opgehaald voor uw duikdag en binnen enkele minuten bent u aan de overzijde, waar Marina Lodge en het duikcenter van Emperor ligt. Naast de vaste ophaaltijden van Emperor per zodiac zijn er in de haven tevens watertaxis waar u tegen een kleine vergoeding gebruik van kunt maken. Deze vertrekken vanaf vaste haltes en tijden in de haven.

Bootduiken met Emperor Divers

De duikboten voor de dagelijkse duiktrips vertrekken in de ochtend vanuit de jachthaven bij Marina Lodge om aan het einde van de middag weer terug te keren van een heerlijke duikdag. U maakt 2 bootduiken per dag, een in de ochtend en een in de middag. Bij het bootduiken zijn gids, 12fles/ normale lucht/lood en de dagelijkse havenvertrekgelden inbegrepen. Tegen een toeslag kunt u 15L flessen huren. Naast een complete uitrusting is het ook mogelijk losse onderdelen, zoals duikcomputers, etc te huren. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.

Bootduiken - Tarieven 2015-2016:

  • 3-daags bootduikpakket (2 duiken per dag) 179,- per persoon
  • 5-daags bootduikpakket (2 duiken per dag) 279,- per persoon (incl. Gids, tanks, lood, transfers van/naar hotel, havengelden).

Huisrifduiken

Naast bootduiken is het tevens mogelijk om diverse kantduikpakketten te boeken bij Emperor Divers en uw pakket ter plaatse uit te breiden met bootduiken of RIB-duiken. Het huisrif is dagelijks geopend tussen 08:00u en 17:45u. In de ochtend en in de middag wordt u per zodiac opgehaald. Tijdens de lunch wordt er tevens een oversteek per zodiac aangeboden.

Huisrifduiken (onbegeleid) - Tarieven 2015-2016:

  • Duikpakket van 6 huisrifduiken 106,- per persoon
  • Duikpakket van 8 huisrifduiken 140,- per persoon
  • Duikpakket van 10 huisrifduiken 175,- per persoon (incl. tanks, lood, transfers van/naar hotel).

Huisrifduiken is zonder begeleiding.

U kunt duiken op het huisrif tussen 08:00 en 17:45uur. U dient ter plaatse een verplichte orientatie/checkdive te doen op uw eerste duikdag. U dient altijd met een buddy te duiken (minimaal PADI Open Water gecertificeerd en min. 30 gelogde duiken, eigen duikcomputer en surface marker buoy).

Bijkomende kosten/extra mogelijkheden per persoon (ter plaatse te voldoen):

  • Environmental Tax 3,- per dag
  • Dive Master Dive insurance 5,- per dag
  • Huur complete duikuitrusting 25,- per dag
  • Lunch op de boot (incl. drankjes) 4-7,50 per dag
  • 3e duik 20,- per duik
  • Nachtduik vanaf het strand 30,- per duik
  • 12 liter Nitrox 32% 5,- per tank (of 30,- ongelimiteerd)
  • Wrak Hamada toeslag (kantduiken) 30,- per duik
  • Dolphin House, Samadai toeslag 45,- per duik
  • Full day Elphinstone toeslag 35,- per duik (onder voorbehoud).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Red Sea Siva Resort Port Ghalib Egypte 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail