Duikvakantie Playa Limones Hotel inclusief 10 duiken Afbeelding Duikvakantie Playa Limones Hotel inclusief 10 duiken
Duikvakantie Playa Limones Hotel inclusief 10 duiken ***
Bestemming: Duikvakantie Canarische Eilanden Lanzarote - Duiken Playa Blanca Lanzarote

Duikvakantie Playa Limones Hotel inclusief 10 duiken

***


8-daagse Duikvakantie Lanzarote, Playa Blanca inclusief 10 duiken


Playa Blanca is een zeer geschikte uitvalsbasis voor een heerlijke duikvakantie op Lanzarote. Combineer een ontspannen verblijf op dit sfeervolle eiland met een duikpakket van 10 duiken (2 duiken per dag).


Playa Limones


Gemoedelijk bungalowcomplex met een rustige maar gunstige ligging. Geniet van de Spaanse zon op je eigen veranda. Wandel naar het strand Playa Flamingo en het centrum van Playa Blanca. Bungalows Playa Limones staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en is al jaren geliefd onder Nederlandse vakantiegangers.


Goed om te weten


Goed onderhouden bungalowcomplex met slechts 76 bungalows het kleinschalige restaurant heeft een beperkt buffet een van de zwembaden kan worden verwarmd


Ligging



  • centrum op ca. 600 m

  • in/aan een hoofdstraat

  • rustig gelegen

  • strand op ca. 200 m

  • Duikschool op circa 1,5km


Dive College


Wij werken samen met de duikcentrum Dive College in Playa Blanca.


Dive College Lanzarote is een PADI 5-star Instructor Development Center gevestigd in Playa Blanca, Lanzarote. Zij zijn de enige duikschool aan het strand en bieden daardoor direct toegang tot zowel fantastische duikplaatsen als alle faciliteiten. Duiken in een ontspannen en gezellige sfeer!


Mogelijke duikstekken


Flamingo Wall


Ontdek de beste wandduik van Playa Blanca waar je enorme scholen vis zult zien. Ook vind je hier regelmatig trompetvissen, barracudas, engelhaaien en roggen.


Pechiguera


Ga mee tijdens deze bootduik naar de Grand Canyon van de Canarische Eilanden. Geniet van het indrukwekkende en dramatische onderwaterlandschap en het mooie onderwaterleven.


Punta Berrugo


Duik met ons mee op dit prachtige rif. We starten de duik bij een kleine grot en volgen daarna het rif op zoek naar roggen die zich verstoppen onder de rotsen, engelhaaien die gracieus over het zand bewegen en diverse scholen vol kleurige rifvissen.


El Emisario


Dit prachtige lavarif naast twee oude pijplijnen heeft veel kleine holen waar allerlei onderwaterleven zit. Dit is de plek om zeebaarzen te zien maar je vindt hier ook inktvis, roggen en engelhaaien.


Colorados


De unieke rotsvormen van Lanzarote gecombineerd met veel onderwaterleven dat maakt deze duik spectaculair. Bijzonder is de 10 meter brede opening waar je het rif onderdoor kunt zwemmen. Dit is ook de plek waar je barracudas vindt.


Wrak


Een geweldige duik niet alleen naar een wrak van ongeveer 20 meter maar ook naar een kleine grot en een prachtig rif. Geniet van de scholen vis in allerlei vormen en kleuren.


Timanfaya Reef


Duik mee en ontdek dit unieke lavarif dat helemaal vol zit met onderwaterleven. Hier vind je murenes, inktvis en krabben maar ook barracudas en engelhaaien. Een perfecte, relaxte duik!


Onderwaterbeeldenmuseum!


Nieuw in Playa Blanca! Maak met ons een duik naar het unieke Museo Atlantico, het enige onderwater beeldenmuseum in Europa! Duik tussen de indrukwekkende beelden van kunstenaar Jason deCaires Taylor. De beelden staan op een beschutte duikplek in Playa Blanca en zijn alleen te bereiken per boot.


8-daagse duikreis Lanzarote inclusief



  • Retourvlucht naar Lanzarote vanuit Amsterdam en v.v.

  • Transfers van de luchthaven naar uw accommodatie en v.v.

  • 7 overnachtingen Playa Limones in een 1-kamerappartement

  • Verzorging op basis van logies

  • Duikpakket van 10 duiken inclusief fles, lucht en lood


Exclusief



  • Eenmalig Calamiteitenfonds (per 9 deelnemers) 2,50

  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-

  • Eventuele upgrades verzorging naar Logies ontbijt/halfpension/all inclusive

  • Ruimbagage

  • Evt. huur duikuitrusting


Vluchten


Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Beschikbaarheid


Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Duikvakantie Playa Limones Hotel inclusief 10 duiken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail