Stichting Garantiefonds ReisgeldenDuikreizen.nl is aangesloten bij SGR.

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in dit programma/op deze internetsite (vetgedrukte naar keuze) gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.

De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Boeken bij SGR-reisorganisatieSGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld. SGR staat alleen garant wanneer u boekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij SGR! Want alleen dan valt uw vooruitbetaalde reisgeld onder de SGR garantie. En boeken bij een SGR-reisorganisatie kost u bovendien niets extra. Altijd doen dus!

Meer weten over garantie en dekking SGR? Wilt u meer weten over de garantie en de dekking van SGR, lees dan de volledige garantieregeling en in het bijzonder artikel 2 door op https://www.sgr.nl/