8-daagse duikvakantie naar Kaapverdie inclusief:

- Retourvluchten vanuit Amsterdam naar Sal Island
- Luchthavenbelasting en toeslagen
- Transfers luchthaven - accommodatie v.v.
- 7 nachten verblijf in Hotel Pontao, Sal in een 1-persoonskamer
- Verzorging: Logies&ontbijt (voor een toeslag van € 100,- pp kunt u op basis van halfpension verblijven)
- 10 bootduiken bij Orca Dive Club, inclusief fles, lucht en lood

Hotel Pontao


Hotel Pontao biedt keurige kamers aan voor een heerlijk verblijf. Met de ideale ligging en hartverwarmende gastvrijheid maakt het een top accommodatie! Een goed begin van de dag begint met een verzorgd ontbijt. Deze kunt u nuttigen in het restaurant van het hotel. U bestelt de heerlijke cocktails bij een van de 2 bars. Aan het zwembad kunt u genieten van de zon op de ligbedden. Er zijn ook parasols aanwezig.

Hotel Pontao ligt op ca. 400 meter van het strand. Het centrum van Santa Maria ligt op ca. 50 meter met enkele winkels, restaurants en bars. Door de centrale ligging is hotel Pontao een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.Hotel Pontao beschikt over de volgende faciliteiten: Lobby met receptie, tegen betaling draadloos internet in de lobby,lobbybar, poolbar en een restaurant. Het zwembad ligt in het hart van het hotel, met daarnaast een zonneweide (zand) met ligbedden en parasols. Op vrijdag wordt er regelmatig een barbecue georganiseerd met live muziek bij het zwembad.

Duiken op Sal Island


Wanneer u gaat duiken rond Sal Island zult u verrast worden door de unieke mix van het tropische en mediterrane zeeleven. Door het ontbreken van een regenseizoen is het mogelijk om het hele jaar door rond Sal Island te duiken. Zwem lang prachtig gekleurd koraal en zie bontgekleurde scholen vissen voorbij zwemmen, zie de elegane manta voorbij glijden en ga op zoek naar een verscheidenheid aan haaien in grotten. Voor de duiker die graag wrakken ontdekt is er ook genoeg te zien rond het eiland. Hoe ervaren u ook bent en wat u ook wilt zien, de wateren rond Sal Island zal iedere duiker tevreden stellen.

Het nieuwe duikcentrum van Orca Dive Club ligt naast het uitstekende Franse restaurant "Atlantis" op het mooiste strand van Santa Maria en is het hele jaar door geopend. Van 08:00 tot 18:00, 7 dagen per week staat het bekwame en vriendelijke personeel voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

De Orca Dive Club Kaapverdie heeft een RIB met twee buitenboordmotoren . De boot heeft plaats voor 14 duikers en beschikt over alle benodigde navigatie- apparatuur, zuurstof en een EHBO-kit aan boord. Grotere boten kunnen gehuurd worden voor speciale en volledige dagtochten.Overzicht kosten

Prijs per persoon: € 899,-

Bijkomende kosten:

Eenmalig reserveringskosten: € 18,00
Bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50
Toeristenbelasting
Visum
Verzekeringen en eventuele extra's/upgrades

Bovenstaande tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid, koersverschillen en verhogingen van luchthavenbelasting. Om tussentijdse prijsverhogingen te voorkomen, raden wij u aan genoemde vluchtschema's zo snel mogelijk bij ons in optie te plaatsen. Uiteraard is dit kosteloos en vrijblijvend. Hiervoor ontvangen wij graag uw namen volgens paspoort en telefoonnummer.


Toeristenbelasting

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van ca. 220 CVE of € 2,- per persoon per nacht. Deze belasting is van toepassing op personen van 16 jaar en ouder met een maximum van 10 nachten of
€ 20,- per persoon. De toeristenbelasting dient u ter plaatse rechtstreeks per aan de hotellier te betalen. Indien u de toeristenbelasting met uw credit card betaalt, dan wordt er nog 3% credit card fee berekend. Wijzigingen onder voorbehoud.

Visum

Voor een vakantie naar Kaapverdie is een visum voor iedere passagier. U dient bij boeking uw paspoortgegevens aan ons door te geven, zodat wij een visum voor u kunnen regelen. De gegevens die u door moet geven voor het visum zijn: geboortedatum, nationaliteit, geboorteplaats, paspoortnummer, uitgiftedatum, plaats van uitgifte en vervaldatum. Uw paspoort dient bij terugkomst in Nederland nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Dit visum heeft een maximale geldigheidsduur van 30 dagen. De kosten voor dit visum zijn € 23,50 en deze worden opgeteld bij de reissom. U kunt tot 3 dagen voor vertrek gebruik maken van deze visumdienst, anders kunt u bij aankomst zelf uw visum regelen (de kosten bedragen dan € 25,- p.p.). Voor andere nationaliteiten dan de Nederlandse, dient u contact op te nemen met het consulaat.

Het visum is een digitaal visum, u ontvangt dus geen stempel in uw paspoort en hoeft niets af te halen. Het is elektronisch gekoppeld aan uw paspoort en wordt afgelezen bij de scan van uw paspoort bij aankomst en vertrek.