Over DuikReizen.nl

Wie zijn wij?
DuikReizen.nl is al meer dan 35 jaar een begrip onder duikers in Nederland en België. En dat is niet zonder reden… Ooit begonnen in het zuiden van Nederland onder de naam Diving Adventures en door de jaren heen uitgegroeid tot een specialist in het organiseren van duikreizen naar diverse schitterende bestemmingen wereldwijd. Wij stellen met de grootste zorg en passie de mooiste duikreizen samen. Voor uw en onze veiligheid zijn wij aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, waardoor u kunt vertrouwen op zekerheid en kwaliteit. Ons zusterbedrijf Avontuur Reizen B.V. heeft een eigen IATA-licentie, waarmee wij zelf vliegtickets van ruim 700 luchtvaartmaatschappijen kunnen boeken en uitgeven. Maar DuikReizen.nl heeft nog veel meer te bieden..

Wij zijn specialisten in maatwerk
Wilt u één bepaalde bestemming bezoeken of juist meerdere bestemmingen combineren? Duikt u graag bij een specifieke duikschool of op bepaalde duikstekken? Wilt u uw reis graag verlengen? Vliegt u graag met een bepaalde luchtvaartmaatschappij of in een bepaalde reisklasse? Geen enkel probleem, wij denken graag met u mee en bekijken graag de verschillende mogelijkheden voor u. Het team van DuikReizen.nl stelt uw reis met veel zorg en aandacht samen, zodat uw reis aan al uw specifieke wensen voldoet! Onze flexibiliteit en maatwerkmogelijkheden zorgen ervoor dat u uw reis geheel naar wens kunt samenstellen!

Wij zijn experts in duikreizen
In ons team zitten mensen die over de hele wereld hebben gereisd, als duikinstructeur hebben gewerkt en zelfs een eigen duikschool hebben gehad. Wij hebben jarenlange ervaring in zowel duiken als in de reisindustrie in huis!
Daarnaast doen we continu onderzoek naar verschillende duikbestemmingen over de hele wereld om onze kennis op peil te houden en ervoor te zorgen dat we met deze kennis ons reisaanbod verder kunnen uitbreiden en vernieuwen en de meest voortreffelijke duikreizen voor u kunnen samenstellen. Samen met onze partners in Nederland en op locatie zorgen wij ervoor dat u veilige, prettige en memorabele duikavonturen kunt beleven! After all, we’ve been there and done that!

Ook voor groepsreizen bent u bij ons aan het juiste adres
Wij krijgen vaak de vraag of we een reis kunnen samenstellen voor een groep vrienden, een duikvereniging of een duikcentrum. Omdat we al onze pakketten op maat kunnen samenstellen, biedt dit ook voor groepsreizen uiteraard diverse mogelijkheden.
Verblijft u met uw groep liever in een resort of bent u juist op zoek naar een prachtige liveaboardsafari? Organiseert u een familietrip voor zowel duikers als niet-duikers of bestaat de groep uit beginnende én ervaren duikers? DuikReizen.nl biedt diverse mogelijkheden, ongeacht of u een ervaren duiker bent of juist voor de eerste keer gaat snorkelen! Het team van DuikReizen.nl hoort graag uw wensen en helpt u met veel plezier met de organisatie van uw reis!

100% onafhankelijk
De laatste jaren gaan meer en meer specialistische reisorganisaties op in de grote, internationale organisaties. Duikreizen.nl kan met trots zeggen dat wij nog altijd compleet onafhankelijk opereren. Dat houdt in dat wij reizen van diverse partijen kunnen aanbieden en daarnaast met veel zorg zelf onze eigen reizen en reisaanbod kunnen samenstellen. Wij bezitten geen eigen duikresorts of liveaboards, maar werken samen met talrijke, gerenommeerde leveranciers op diverse bestemmingen wereldwijd. Onze partners zijn met zorg geselecteerd, zodat wij u de duikresorts, duikcentra en liveaboards kunnen bieden die het best bij uw wensen passen.

Wat bieden wij u nog meer?
• De beste en mooiste duikaccommodaties
Bij DuikReizen.nl kiezen we graag voor kleine en karakteristieke accommodaties (met een lokale eigenaar), die – niet geheel onbelangrijk – toegang bieden tot de beste duiklocaties. Wij zullen altijd proberen om de afstand en reistijd tussen uw accommodatie en de duiklocatie(s) zo kort mogelijk te houden, zodat u zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan dat waar u voor gekomen bent: het maken van schitterende duiken.
Afhankelijk van uw wensen kan dit er af en toe voor zorgen dat de duiklocatie belangrijker is dan comfort. Uiteraard is deze keuze geheel aan u. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

• Ruim aanbod aan de beste liveaboards
Een liveaboard heeft veel voordelen, zeker wanneer u tijdens uw reis zoveel mogelijk duiken wil maken op verschillende (vaak verder weg gelegen) duikspots. Een liveaboardsafari biedt vaak de mogelijkheid om in de meer afgelegen en vanuit de kust onbereikbare locaties te duiken. Liveaboards zijn ideaal voor duikers die graag van de gelegenheid gebruik maken om zo veel mogelijk duiken te maken tijdens hun trip. Ook onder mensen die alleen reizen zijn liveaboards populair omdat het een perfecte gelegenheid is om gelijkgestemden te ontmoeten en vrijwel alle liveaboards gebaseerd zijn op gedeelde cabines.
Duikreizen.nl biedt een breed scala aan liveaboards op diverse duikbestemmingen wereldwijd. Zoekt u een liveaboard die u niet direct op onze site ziet staan? Vraag ons er gerust naar!

• De mooiste duikbestemmingen
Onze persoonlijke duikervaring en de gedeelde wens om de onderwaterwereld in al haar glorie te ontdekken, stelt ons in de gelegenheid om uit eigen ervaring te putten als het gaat om het samenstellen van uw perfecte reis. Nimmer tevreden met wat we al gezien hebben, streven we ernaar om er zeker van te zijn dat we geen plek op de wereld overslaan in onze zoektocht naar de mooiste onderwaterbelevingen en onontdekte, ongerepte plekken!
Afgelegen bestemmingen, die eerder haast onmogelijk te bereiken waren, zijn tegenwoordig meer en meer toegankelijk voor bezoekers. Wij zijn er trots op dat we in de voorlinie staan als het gaat om baanbrekend toerisme naar deze unieke bestemmingen. Zelfs op de bestemmingen die we al langer in ons aanbod hebben, blijven we zoeken naar nieuwe manieren om u het beste te kunnen bieden van wat er te zien en te beleven is.

• Bijzondere interesses
Ieder mens is een individu! Ook al delen we de affiniteit voor duiken en de onderwaterwereld, daarbinnen bestaat er een brede variatie in interesses. Onze ervaring en kennis draagt eraan bij dat we duikers met diverse interesses van dienst kunnen zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan duikeducatie, wrakduiken, onderwaterfotografie, technisch duiken of duiken naar specifiek onderwaterleven. Wij kunnen ook pakketten op maat bieden voor (groepen met) niet-duikers, snorkelaars en reizigers die duiken willen combineren met safari’s over land of avontuurreizen.

• Persoonlijke service
Het bieden van een uitstekende service is voor ons erg belangrijk. Met persoonlijke aandacht en toegewijde reisadviseurs om elk stadium van uw boeking te begeleiden, kan onze service niet geëvenaard worden. Of u nog op reis moet gaan, al op reis bent, of weer terug bent van uw vakantie, DuikReizen.nl staat te allen tijde voor u klaar. Heeft u vragen over een bepaalde reis of over uw boeking? Wilt u iets wijzigen of extra duiken of bagage bijboeken? Ons team is telefonisch, per e-mail of sms bereikbaar en is u graag van dienst.

Wij gaan graag de uitdaging aan om u te helpen uw perfecte vakantie samen te stellen, zodat u de reis van uw leven kunt maken!

• Professionele Partners
Doordat wij al jarenlang goed en persoonlijk contact hebben met lokale leveranciers, kunnen wij u de mooiste reizen tegen de scherpste prijzen aanbieden. Doordat ons zusterbedrijf IATA-lid is, bieden wij u niet alleen fijne prijzen voor chartervluchten, maar heeft u daarnaast ook het gemak te kunnen kiezen uit ruim 800 lijndienstmaatschappijen. Wij kunnen zelfstandig tickets boeken en uitgeven.

• 100% financiële bescherming
DuikReizen.nl is onderdeel van VakantieStunt B.V. en is voor uw en onze zekerheid aangesloten bij de ANVR, SGR en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Alle reizen die u bij ons boekt, zijn binnen de door voornoemde organisaties opgestelde grenzen beschermd. U komt op deze manier nooit voor verrassingen te staan!DuikReizen.nl
Onderdeel van VakantieStunt B.V.

Adres
De Boelelaan 771
1082RT, Amsterdam

E-mail
info@duikreizen.nl

Telefoonnummers
+31(0)20-5733230
+31(0)20-7726819

Telefoonnummer vanuit Belgie
+32(3)8080586

Rabobank:
IBAN: NL27RABO0334487773
BIC: RABONL2U

KvK: 20105714
BTW: NL8121.70.763.B.01

Voor uw en onze zekerheid zijn wij aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen

(ANVR 4897)

en

Stichting Garantiefonds Reisgelden

(SGR 3001)

.